Op 3 juli 2022 organiseert Bierwandeling.nl de tweede editie Zomerbierwandeling en deze wordt georganiseerd volgens het beproefde bierwandeling-concept. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander zomers bier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. De bierwandelaars starten om 14.00 uur en ontvangen allemaal een uniek Bierwandelingglas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen in het startcafé.  Via een vaste mooie route door de Leidse binnenstad worden zes cafés aangedaan.

Vanzelfsprekend doen de gastheren/vrouwen van deze etablissementen hun uiterste best om de deelnemers in de watten te leggen door het tappen van een mooi glas bier met een bijpassend hapje. 

Bierwandeling.nl, wandelen en bieren ontdekken
Meer dan twaalf jaar geleden troffen Bas Koster en Frank van Leeuwen elkaar tijdens het 5-jarig bestaan van ProKwadraat. Drie weken later zag de eerste editie van de Bokkenwandeling het licht. Het jaar daarop volgden de Lentebierwandeling, Rembrandt Bierwandeling, de Zomerbiervaart, de Singelbierwandeling, de Zomerbierwandeling en het Winterbierfestival. Ieder jaargetijde zijn eigen bierevenement waarbij de deelnemers in een gezellige atmosfeer bieren van kleine Nederlandse brouwerijen proeven en ontdekken is het adagium dat na twaalf jaar nog steeds recht overeind staat. 

Meer informatie: www.zomerbierwandeling.nl