Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Bierradio.nl BrewPod

De maandelijkse talkshow van Bierradio.nl, Bier! magazine en Brouw! magazine. Steeds vanuit een andere brouwerij met interessante gasten én een ‘influencer’. Gepresenteerd door Fedor Vogel.
Beluister

Biertypisch Henri

Met enige regelmaat neemt bierconnaisseur Henri Reuchlin ons mee op zijn ontdekkingstocht langs nieuwe biertypen en -trends en bieropleidingen. Volg deze podcast als je écht meer te weten wilt komen over bier.
Beluister

Podjebier

Elke maand proeven wij vier bijzondere bieren en bespreken onze ervaringen, met speciale aandacht voor Nederlandse bieren en brouwers. Soms lyrisch, soms kritisch, maar altijd vanuit een oprechte liefde voor bier en het vakmanschap van de brouwer. Interviews, reportages en andere bier-items vullen de podcast aan.
Beluister

Lullen over Bier

Ronald van de Streek en Jeroen Krikke 'Lullen over Bier.
Beluister

Belachelijk lekker

2 vrienden, gediplomeerde zythologen, zot van bier, brouwerijen en festival, delen hun ervaringen via een podcast
Beluister

The Belgian Smaak

The Belgian Smaak Podcast explores the world of Belgian beer. Breandán Kearney sits down with some of the most high profile people in the world of Belgian beer to discuss beer styles, brands and the stories behind the breweries and to find out what makes beer culture in Belgium so special.
Beluister

Vakmannen en Meesters

In Vakmannen en Meesters word je meegenomen op reis door de wereld van bier. Van de geschiedenis en bierstijlen tot bierproeftips en mythes. Met de nodige slappe humor, WANT bier moet leuk blijven.
Beluister

Bierschrijver spreekt...!

Biersommelier, auteur en smaakenthousiast Frits Dunnink haalt in de bierwereld verhaal over smaak, brouwen en genieten van bier in Nederland en Vlaanderen. Samen met producer en gastheer Friso Gosliga reist hij rond door de bierwereld van de Lage Landen. Maak kennis met de bierpodcast 'Bierschrijver spreekt...!'
Beluister

De Biervrienden

Welkom bij De Biervrienden Podcast! In deze podcast genieten twee goede vrienden en bierliefhebbers van unieke en bijzondere speciaalbieren. Hierbij praten ze over bier, geven ze hun ongefilterde mening en laten, net als de glazen, hun keelgaten klinken. Bier gezellig met ze mee!
Beluister

Neerlandsch Hop door Eelco Wijninga

Beluister

Tina Op De Festival Toer

Tina van 010 Beer Blog verkent de wereld van de bierfestivals en doet verslag in haar podcast 'Tina op de festivaltoer'.
Beluister

Van Het Vat

Van Het Vat is de podcast voor bierliefhebbers die graag een bierkenner willen worden. Iedere aflevering zit host Jasper Stads met een brouwer aan tafel om te praten over alles bier. Met een beetje geluk levert het je nieuwe feitjes en verhalen op die jij weer kan delen met vrienden aan de bar.
Beluister

Speciaalbiertjes Podcast

In de Speciaalbiertjes Podcast zoekt Amanda Meijer verdieping in het onderwerp bier. Haar kennis vergaart ze bij verschillende brouwers waar ze op bezoek gaat gewapend met haar nieuwsgierigheid én microfoon. Het resultaat is een bijzondere podcast die samen met jou technisch de diepte van de brouwketels in springt.
Beluister

Diverse podcasts over bier

Beluister
Luister live