Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Podcasts

Bierradio.nl, hét platform voor podcasts over bier en het laatste biernieuws. Zelf een podcast laten maken of plaatsen op Bierradio, neem contact op!

Beluister via Spotify Beluister via iTunes Beluister via TuneIn

Bierradio.nl BrewPod

De maandelijkse talkshow van Bierradio.nl, Bier! magazine en Brouw! magazine. Steeds vanuit een andere brouwerij met interessante gasten én een ‘influencer’. Gepresenteerd door Fedor Vogel.
40 afleveringen

Biertypisch Henri

Met enige regelmaat neemt bierconnaisseur Henri Reuchlin ons mee op zijn ontdekkingstocht langs nieuwe biertypen en -trends en bieropleidingen. Volg deze podcast als je écht meer te weten wilt komen over bier.

24 afleveringen

Speciaalbiertjes Podcast

In de Speciaalbiertjes Podcast zoekt Amanda Meijer verdieping in het onderwerp bier. Haar kennis vergaart ze bij verschillende brouwers waar ze op bezoek gaat gewapend met haar nieuwsgierigheid én microfoon. Het resultaat is een bijzondere podcast die samen met jou technisch de diepte van de brouwketels in springt.
1 aflevering

Neerlandsch Hop door Eelco Wijninga

6 afleveringen

Podjebier

Elke maand proeven wij vier bijzondere bieren en bespreken onze ervaringen, met speciale aandacht voor Nederlandse bieren en brouwers. Soms lyrisch, soms kritisch, maar altijd vanuit een oprechte liefde voor bier en het vakmanschap van de brouwer. Interviews, reportages en andere bier-items vullen de podcast aan.

30 afleveringen

Lullen over Bier

Ronald van de Streek en Jeroen Krikke 'Lullen over Bier. Volop in Pilot fase!
21 afleveringen

Tina Op De Festival Toer

Tina van 010 Beer Blog verkent de wereld van de bierfestivals en doet verslag in haar podcast 'Tina op de festivaltoer'.
6 afleveringen

Van Het Vat

Van Het Vat is de podcast voor bierliefhebbers die graag een bierkenner willen worden. Iedere aflevering zit host Jasper Stads met een brouwer aan tafel om te praten over alles bier. Met een beetje geluk levert het je nieuwe feitjes en verhalen op die jij weer kan delen met vrienden aan de bar.
16 afleveringen

Diverse podcasts over bier

1 aflevering
Luister live