Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Contact

Bierradio.nl is de internetradiozender voor de bierliefhebber met interesse voor smaakvolle muziek. Bierradio.nl zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met non-stop muziek en op gezette tijd kort biernieuws. Daarnaast is Bierradio.nl het podcastplatform voor bierige radiouitzendingen die je kunt beluisteren wanneer jij dat wilt, waar je maar wilt.

De programmering van bierradio.nl gaat van tijdloze popmuziek naar lekkere jazz, soul en easy listening, met een vleugje disco en funk en hier en daar een singer songwriter. Meer specifiek hoor je de stijlen pop rock, smooth pop, jazzy pop, electronische pop, lounge, classic jazz, fusion jazz, modern jazz, world jazz, big bands, vocal jazz, soul ballads, funk, smooth blues en singer songwriters.

Bierradio.nl is heerlijk en ontspannend tijdens het werken, of ideaal als achtergrondmuziek thuis, of een feestje of een gezellige avond. Ook is Bierradio.nl een zender bij uitstek voor in het proeflokaal van de brouwerij of in de betere horecazaak met uitgebreide bierkeuze.

Bierradio.nl is een initiatief van Birdy Publishing BV (uitgeverij van bierpublicaties zoals het smaakmakende glossy magazine Bier! en het lijfblad voor (hobby)brouwers Brouw!) en Cue Creative (audiovisueel producent).

Gebruik deze link om direct te luisteren via Sonos of andere internetradio:  https://stream.bierradio.nl/cheerstothemusic

Of installeer de My Tuner App op je o.a. Sonos, in de auto, AppleTV, Google Chromecast en Samsung/LG SmartTV, https://mytuner-radio.com

Contactgegevens:

Birdy Publishing BV

Daltonstraat 34

3335 LR Zwijndrecht

info@birdypublishing.nl

Luister live