Tijdens het weekend van 21 tot 23 september 2018 vindt de 6e editie plaats van Bierfestival Mechelen. Op vrijdag 21/09 kun je van 18.00 tot 23.30uur bij de ‘Limited Edition Beer Bar’ op de binnenkoer van Brouwerij Het Anker terecht om te genieten van exclusieve bieren. Zaterdag en zondag wordt de Grote Markt van Mechelen omgebouwd tot een bierdorp met 37 standhouders en 150 verschillende bieren.

Lokale DJ’s Discobar Sanseveria en Discobaar A Moeder zorgen voor de gepaste ambiance bij Het Anker. Meer info vind je terug op www.bierfestivalmechelen.be en in het Facebook-evenement. Dit festival groeide uit van 2.000 bezoekers bij de eerste editie tot 9.000 bij de laatste. De organisatie verwacht nu meer dan 10.000 bezoekers.

Limited Edition Beer Bar

Brouwerijen stellen u hun exclusieve bieren voor in de Limited Edition Beer Bar. Je kunt deze speciaalbieren degusteren terwijl de ware ambachtslieden die ze brouwden je van de nodige informatie voorzien. Een must voor zowel echte kenners als liefhebbers! Je kunt kiezen uit:

Cuvee De Mortagne Virgin Oak –  Brouwerij Alvinne

Cuvee Soeur’ise  –  Brouwerij De Leite

Berry Berry – Brouwerij Broers

Brut Vintage ’17 – Brouwerij Dame Jeanne

Dark Horse Reserva – Brouwerij Struise Brouwers

Ondineke Tripel – Brouwerij Glazen Toren

Gouden Carolus Indulgence Botanik 2017 – Brouwerij Het Anker

Gouden Carolus Indulgence Hopscure 2018 – Brouwerij Het Anker

… en Maneblusser van het vat!