Op zondag 4 november 2018 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de achtste editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés. In elk café krijgen de deelnemers een Bockbier van een kleine Nederlandse brouwerij te proeven. De Bockbieren worden vergezeld van een klein bijpassend hapje. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde.

Bij de start ontvangt men een speciaal glas, een stempelkaart, een (handige) attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Achttien authentieke Leidse cafés

De Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen maar niet minder gezellig bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode, groene of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende cafés: Bar Bruut, Café de Spijkerbak, Café de Pelikaan, Café Bad Habits, Café de Roze Beurs, Café de Keyzer, Café Re-spons, Café de Twee Spieghels, Biercafé Lemmy’s, Café Storm, Grand café de Burcht, Etablissement Einstein, Café Van Hout, Café de Plantage, Petit Restaurant de Valk, de Bruine Boon, Pakhuis Leiden en Dranklokaal de WW.

Kaarten Bokkenwandeling

Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 29,95 en zijn te koop via www.bokkenwandeling.nl en vanaf 5 oktober bij onder andere: De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden; Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden; Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden; Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten en Uw Topslijter In de Hoftuin, Anjelieren 13, Rijnsburg.