Op 22 september 2024 organiseert brouwerij Lindemans ​de ‘Lindemans Lambic Trail’, een uniek wandel- en loopevenement dat deelnemers de kans biedt om de adembenemende landschappen van de Zennevallei en het Pajottenland te verkennen. Dit jaar richt Lindemans zich exclusief op de wandel- en looproutes, en biedt voor het eerst recreatieve trailloops aan om aan zowel lopers als wandelaars een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Wie liever komt supporteren of ontspannen op het terras met een Lindemans bier, is ook van harte welkom.
​​
Voor het eerst introduceert brouwerij Lindemans, in samenwerking met Ten Voeten Uit, de vernieuwde ‘Lindemans Lambic Trail’ met drie verschillende afstanden: 7 km, 15 km en 20 km. Deelnemers kunnen starten tussen 8u30 en 14u, met een laatste starttijd van 13u voor de 20 km. Alle routes beginnen en eindigen bij de historische brouwerij Lindemans. Daar zal een gezellige bar op je wachten om na afloop te genieten van verfrissende Lindemans-bieren of van een hapje aan een van de foodtrucks. De brouwerijshop biedt de mogelijkheid om een breed scala aan Lindemans-gadgets mee te nemen naar huis.

Alle routes nemen de deelnemers mee door het schilderachtige Pajottenland en de groene Zennevallei, de geboorteplaats van de wilde gisten die de lambiekbieren hun unieke smaak geven. Tijdens de tocht passeren alle deelnemers het schitterende Kasteeldomein Groenenberg. De 15km- en 20km-routes voeren je ook langs Revalidatieziekenhuis Inkendaal dat uitzonderlijk haar revalidatieparcours openstelt voor een unieke beleving, en het indrukwekkende Kasteel van Gaasbeek.

Inschrijven kan tot 20 september en kost €8 voor de 7 km en €10 voor de 15 km en 20 km. Daginschrijvingen kosten respectievelijk €10 en €12. Dit omvat een goed gevulde bevoorrading onderweg voor de langere routes, evenals een eindbevoorrading voor alle deelnemers.

De Lindemans Lambic Trail 2024 is meer dan alleen een sportevenement. Het is een kans om samen met familie en vrienden te genieten van de prachtige natuur, frisse lucht en heerlijke ambiance. Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website: https://bit.ly/Lindemans_Lambic_Trail