Jeroen Bax stopt met een actieve rol in Baxbier en gooit het over een andere boeg. Jeroen stond aan de wieg van Baxbier dat in vijf jaar is uitgegroeid van een kleine brouwerij naar een volwassen brouwerij van formaat met prachtige bieren, mooi merk en een 15 tal medewerkers die elke dag vol passie werken in de brouwerij.

Na een burn-out is Jeroen al sinds september 2018 niet meer actief werkzaam voor de brouwerij. Jeroen is als bedenker en oprichter de drijvende kracht achter de snelle en grote groei in de eerste 4 jaar van Baxbier geweest.

Baxbier heeft de startup fase inmiddels verlaten en is nu een volwassen bedrijf. Volgens Jeroen past er ander leiderschap bij deze fase, zijn kracht lag juist in de startup fase en in de ontwikkeling van het merk. Jeroen gaat zich nu richten op een carrière als marketeer en advieswerk bij startups. Jeroen: “ik ben verschrikkelijk trots op de brouwerij en de mensen met wie ik dit heb kunnen doen. Er staat een prachtig bedrijf, super mooi merk, geweldige bieren en een hele boel fijne mensen die elke dag hard werken aan de brouwerij. Wat ik nu ga doen? Leuke dingen met leuke mensen!”