Gezien alle recente ontwikkelingen met betrekking tot de coronacrisis Pint Regio Zuid-Limburg zich genoodzaakt het bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2020 te annuleren. Het bierfestival stond gepland voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juni op de prachtige festivallocatie rondom D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht.

Met pijn in het hart is de organisatie tot deze beslissing gekomen maar de veiligheid en gezondheid van een ieder staat altijd op de eerste plaats. Het coronavirus houdt het land en de hele wereld in de greep en steeds meer mensen raken er besmet mee. De organisatie kan de veiligheid gewoonweg niet garanderen. Er zijn ook andere factoren waar de organisatie geen invloed op kan uitoefenen. Denk hierbij ook aan het verbod op alle evenementen tot 1 juni waarbij het zeer onzeker is hoe het er na deze datum uit gaat zien. Hoe de coronacrisis zich de komende maanden ontwikkelt weet niemand en dit brengt voor de organisatie te veel onzekerheden met zich mee. Men heeft de mogelijkheid bekeken om het bierfestival te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. De organisatie is tot de conclusie gekomen dat dit geen goede opties gaat opleveren. Natuurlijk is men zich al aan het beraden over het bierfestival: 24uurs van Maastricht 2021. De nieuwe datum is gepland op vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021 rondom de prachtige festivallocatie bij D’n Hiemel, Helpoort & Faliezusterspark in Maastricht.

Voor al de andere activiteiten check ook de website: www.pint-limburg.nl

Mensen die tickets in de voorverkoop hebben gekocht krijgen binnenkort een e-mail zodat men de terugbetaling kan afhandelen.