Nu de terrassen voorzichtig open mogen en er zicht is op verdere opening van de horeca, is het de hoogste tijd om horeca-personeel te trainen, ook op het gebied van bierverzorging. BierTalent lanceert een compacte in-house biertraining van twee uur. Zo kan iedere horecamedewerker flitsend uit de startblokken schieten nu het licht voorzichtig op groen gaat. Naast leerzaam is de training ook leuk. Perfect om het groepsgevoel binnen het team weer op te bouwen.

Nu de terrassen voorzichtig open mogen en er zicht is op verdere opening van de horeca, is het de hoogste tijd om horeca-personeel te trainen, ook op het gebied van bierverzorging. De gast verwacht immers een echte bierbeleving, beter dan hij thuis kan ervaren. Maar zijn horecamedewerkers daar klaar voor? Is de bierkennis nog up to date, of is die wat roestig geworden door het lange niets doen? Zijn de leidingen gespoeld?

De Back 2 business biertraining is een training van twee uur op locatie om het maximale uit het komende terrasseizoen te halen. We behandelen de belangrijkste biertrends, vertellen meer over lente- en zomerbieren en geven tips en tricks rond bierverzorging en gastvrijheid. Alles om de gast weer een heerlijk gevoel van welkom te laten beleven. En het mooiste is, de training kan kosteloos zijn. Want dat de horeca het nu niet breed heeft, begrijpt ieder als geen ander. BierTalent biedt de Back to Business Biertraining ter waarde van € 350 gratis aan bij afname van twee BierTalent strippenkaarten (goed voor twintig losse aanmeldingen voor een reguliere BierTalent training). Het vergroten van kennis en vaardigheden is immers het instrument bij uitstek om personeel te motiveren en te binden. Als bonus factureert BierTalent de strippenkaarten zelfs pas in september en november 2021. Laten we eerst maar weer eens die taps laten stromen en de kassalade gevuld krijgen!

Meer informatie over de training en inschrijven vind je op www.biertalent.nl/back-to-business-biertraining/

Over BierTalent

BierTalent verzorgt biertrainingen en is opgezet voor de Nederlandse horeca. De lesmethode is ontwikkeld i.s.m. StiBON Bieropleidingen. De opleiding bestaat uit zes trainingen, die in de loop van het jaar gegeven worden. Een aantal van die trainingen is seizoensgebonden, andere zijn algemener van aard. Thema’s lopen uiteen van ‘seizoensbieren’ tot ‘bier aan tafel’. De nadruk ligt op praktisch toepasbare biervaardigheden. Gastgericht bieradvies leren geven speelt een belangrijke rol. Investeren in een volledige opleiding voor één medewerker is niet altijd rendabel. BierTalent geeft horecaondernemers de vrijheid om zelf te bepalen wat ze willen verbeteren. Medewerkers kunnen los van elkaar trainingen volgen. Je kunt alle trainingen doen, of alleen die trainingen die je voor je werk nodig hebt. Er is geen vaste volgorde of verplichting om alle trainingen te volgen. Oprichters zijn Henri Reuchlin, Bas Schampers en Pepijn van der Waa, drie biersommeliers die gepokt en gemazeld zijn in de wereld van bier en horeca.