Zon, zomer en terras: daar hoort een lekker zomerse speciaalbier bij! Gelukkig heeft Brouwerij Breugem daar voor gezorgd. Zij vieren de zomer en lange nazomer met een Caramba, een superfris Mexicaans biertje. Op 15 augustus lanceren zij deze Caramba in Café Hesp in Amsterdam. Het is een ideaal bier om te combineren met spicy streetfood.

Vanaf 17.00 uur ’s middags kun je de Caramba daar gratis proeven. Daarnaast verzorgen zij enkele bijpassende hapjes vanuit Bergström. Sven heeft een eigen ‘koken & smullen catering’ en maakt vanuit zijn visie de lekkerste bijpassende hapjes voor bij het bier. Cafe Hesp is te vinden op Weesperzijde 130-131 te Amsterdam.

De Caramba van Breugem is heerlijk voor bij de BBQ en op het terras. Het is een ideaal bier om te combineren met spicy streetfood. Drink ‘m met of zonder limoentje, maar altijd uit de fles. De Caramba is een lichte en frisse Mexican lager met een frisse afdronk, zoals het hoort. De Caramba is het lekkerste als je het koud drinkt (tussen de 4 a 6 graden Celsius).

Café Hesp
Café Hesp is gesitueerd in een typisch 19e-eeuws pand, direct aan de Amstel tussen de Magere- en de Berlagebrug. Het prachtige uitzicht over de Amstel maakt het heerlijk vertoeven op het terras, je waant je haast op de boulevard van een Zuid-Franse stad. Kortom, de ideale plek om onderuit gezakt een Caramba te drinken.