Medio 2018 zijn de brouwers begonnen met het brouwen van bieren in de spliksplinternieuwe brouwerij Brouwersnös in Groenlo. En nu al mogen de bieren ‘Ne Toffen’ (amber), ‘Frolijke Frans’ (pale ale), ‘Willemken’ (4 granen blond) en ‘Kopstoot’, een gin-infused bier dat samen met Jonnie Boer van 3-sterrenrestaurant De Librije is ontwikkeld, de titel ‘Netherlands Winner’ dragen. Bovendien heeft de internationale jury van biersommeliers hun ‘Tweeduuster’ (dubbel) ‘Gold’ toegekend en ‘Zwaar Geschut’ (quadrupel) de ‘Silver’ medaille. De World Beer Awards, een gerenommeerde internationale biercompetitie, vindt jaarlijks plaats in Londen.

Sinds media 2018 verkoopte Brouwersnös zeven bieren onder de Brouwersnös-naam en één bier onder de naam Kopstoot. In totaal winnen ze nu dus maar liefst zes prijzen met deze bieren. Wat maakt de bieren uit Groenlo zo bijzonder en zo lekker? Ze laten al hun bieren drie keer vergisten. Zeer uitzonderlijk! De eerste vergisting is de ambachtelijke bovenvergisting in open gistkuipen. Hierdoor ontstaan intensieve aroma’s. Hierna vindt vergisting plaats in gesloten tanks waardoor hun bier wordt verrijkt met natuurlijk koolzuur. Dat zorgt voor een fijne schuimkraag en kleine belletjes. Tenslotte hergisting op fles waardoor hun bieren langer fris en vol van smaak blijven.