Brouwerij Haacht zal het WK cyclocross 2023 in Hoogerheide sponsoren als bierleverancier. Dit maakte de brouwer bekend tijdens de presentatie van het WK in Hoogerheide 2023. Brouwerij Haacht is al sinds vele jaren trouwe partner en leverancier van GP Adrie van der Poel.

Gepassioneerd door wielrennen en cyclocross? Dan is de kans groot dat u al kennis maakte met Brouwerij Haacht. Als trouwe partner ondersteunen zij de toppers van vandaag en morgen bij het bereiken van hun doelen en het verleggen van hun grenzen. De passie om elke dag beter te doen, te vertrouwen in eigen kunnen, durf te tonen, te verrassen en wielerliefhebbers te verbinden, stemt overeen met de kernwaarden van Brouwerij Haacht.  

Gedrevenheid en passie als verbindende factoren

Sportsponsoring heeft een positieve invloed op hun naambekendheid. Maar waar het voor Brouwerij Haacht écht om draait, is de connectie met waar ze als brouwerij voor staan. In cyclocross en de wielersport in het algemeen herkennen ze de gedrevenheid die hen als onderneming kenmerkt: de lat steeds hoger leggen en doorzetten zoals echte flandriens (*). De GP Adrie van der Poel laat dit elk jaar weer zien met de organisatie van een fantastisch wielerevent.

“We zijn enorm trots dat we onderdeel mogen zijn van deze wielerfamilie en dat de bezoekers kunnen genieten van onze heerlijke bieren! Wij kijken er naar uit om samen met de geweldige organisatie van GP Adrie van der Poel elke overwinning te vieren met onze SUPER 8-bieren”, verklaart Ernst Enter, Managing Director Nederland.

(*) Deze typisch Belgische wielerterm verwijst naar het archetypebeeld van de Vlaamse renner die met reservebanden om de nek, modder in het gelaat en een gezicht dat boekdelen spreekt de streep over zwalpt. Een flandrien is een wielrenner die indrukwekkende fysieke kracht combineert met een sterke verbetenheid om in de moeilijkste weersomstandigheden en op ruig terrein door te zetten zonder de strijdlust te verliezen.

Over Brouwerij Haacht

Brouwerij Haacht is een onafhankelijke, Belgische familiebrouwerij die een 380-tal werknemers tewerkstelt. Haar hoofdactiviteit is een totale service bieden aan meer dan 6.000 horecazaken, voor zowel de thuis- als exportmarkt. De bekendste biermerken in haar assortiment zijn SUPER 8, Tongerlo, Keizer Karel, Ommegang, Mystic en Primus. Meer info: www.haacht.com.