Afgelopen week tekenden Kees Bubberman en Patrick Smits een exclusieve samenwerkingsovereenkomst, waarmee beide partijen doorpakken om de Nederlandse markt te veroveren. Vanaf heden zal Multi Bier als exclusieve partner van de brouwerij gaan fungeren voor zowel de retailmarkt als de foodservice.

Jan Peters, Hoofd Inkoop bij Multi Bier, noemt deze deal een geweldige stap voor beide partijen: “In Nederland hebben we een aantal vooraanstaande Craft bierbrouwerijen. Brouwerij Kees is er daar één van. De brouwerij maakt mooie bieren en groeit sterk. Deze samenwerking biedt kansen voor beide partijen en helpt om deze groei verder door te zetten.” Ook Algemeen Directeur Patrick Smits is trots op deze deal: “Multi Bier staat voor het distribueren van de mooiste bieren en de mooiste merken. Kees laat al enkele jaren zien dat hij bij de absolute top van Nederland hoort en zijn bieren sluiten perfect aan op de visie van Multi Bier.”

Brouwerij Kees is sinds 2015 actief en brouwt naar eigen zeggen ‘Toegankelijk smakende bieren, maar wel met een twist’. De brouwerij vult al haar bieren af op blik, waarmee de kwaliteit van het bier langer behouden blijft. “Licht, lucht, warmte en tijd zijn de grootste vijanden van bier, zo blijkt uit onderzoek. Zeker bij IPA’s is licht uit den boze”, vindt Kees Bubberman. Met deze samenwerking zullen de bieren van Brouwerij Kees meer gezien gaan worden op het schap in Nederland.