Brouwerij Egmond, gerenommeerd om haar Sancti Adalberti biologische abdijbieren, en Brouwerij Leeghwater, een eigentijdse en innovatieve brouwerij, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Deze alliantie omvat een nauwe samenwerking op diverse fronten, waaronder logistiek en marketing, waarbij beide partijen streven naar synergie en lokale/regionale samenwerking. Door gezamenlijk in te zetten op deze gebieden streven beide brouwerijen naar schaalvoordelen en een versterkte positie binnen de markt.

Kennisdeling en innovatie staan centraal in deze samenwerking, waarbij de rijke geschiedenis van zowel Brouwerij Egmond als Brouwerij Leeghwater harmonieus samensmelten in het klassieke en krachtige assortiment van Brouwerij Egmond, als de moderne benadering van het assortiment door Brouwerij Leeghwater. Deze unieke combinatie stelt beide brouwerijen in staat om een breed assortiment aan bieren te produceren, waar traditie en vernieuwing elkaar ontmoeten.

Vanuit Brouwerij Egmond is men er dan ook trots op dat zij met ingang van 1 februari zullen fungeren als brouwhuis voor de bieren van Brouwerij Leeghwater.