Door de grote impact van het Coronavirus zijn het, zeker voor de horecaondernemers, moeilijke en onzekere tijden. Ook voor brouwerij Omer vander Ghinste is dit een van de grootse crisissen uit haar geschiedenis. Zij willen echter samen met hun klanten de krachten bundelen om deze moeilijke periode door te komen.

Als brouwerij hebben zij enkele maatregelen genomen om hun horeca-uitbaters te ondersteunen:

Huurgelden van de maand april worden kwijtgescholden aan alle zelfstandige horecaondernemers die een pand huren van de Brouwerij Omer Vander Ghinste en die volledig moeten sluiten ten gevolge van de beslissing van de overheid.

Kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen bij Brouwerij Omer Vander Ghinste. Daarom worden bij de heropstart alle leidingen van de tapinstallaties gratis gereinigd.

De brouwerij houdt eraan om vers bier aan de consument te serveren. Daarom worden alle bieren van Brouwerij Omer Vander Ghinste waarvan de houdbaarheidsdatum door de sluiting overschreden is, gratis vervangen.

Daarnaast bekijken zij graag samen met hun horecaklanten welke acties ze kunnen ondernemen om hen te begeleiden bij een vlotte heropstart.

Ondertussen roepen ze iedereen ook op om zich aan de maatregelen van onze overheid te houden. Hoe eerder deze situatie onder controle is, hoe vlugger we samen terug kunnen genieten van een heerlijk glas bier!