In verband met de aanhoudende droogte is vanaf nu code geel van toepassing voor de obligatiehouders van Brouwerij Egmond. Velen belden de brouwerij met hese stem dat hun voorraad Sancti Adalberti abdijbier opraakt. Daar gaat de brouwerij natuurlijk wat aan doen. Op 11 augustus houden ze een HotSummerSale met hun dorstlessers Sancti Adalberti Weizen en Blonde. Ook maakte de brouwerij bekend dat ze 100 nieuwe obligaties gaan uitgeven.

Een doos Weizen 24 x 33 cl kost voor obligatiehouders € 25,00, een ook een doos Blonde 24 x 33cl  kost € 25,00. De sale vindt op 11 augustus plaats van 14.00 tot 16.00 uur aan de Weg over de Bisschop 1B in Egmond aan den Hoef. Wie dan verhinderd is kan langskomen bij de brouwerij op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16.00 en 19.00 uur (neem je obligatiehouderspasje mee).

Nieuwe uitgifte obligaties

Er is veel vraag naar de obligaties van Brouwerij Egmond. Geen wonder met al die voordelen. Twee jaar geleden is men gestopt met de uitgifte in verband met de drukte rond de bouw van hun brouwerij. Inmiddels brouwen de mensen van Brouwerij Egmond hun bieren zelf en hebben ze besloten om 100 nieuwe obligaties uit te geven. Binnenkort volgt de aankondiging via hun nieuwsbrief, www.brouwerijegmond.nl en andere media.