De eerste sneeuwvlokken zijn gevallen en de vele Apres Ski-hits knallen uit de speakers. Het is weer de hoogste tijd voor het jaarlijkse winterbier van Bird Brewery, Apres Kievit, een Oak Aged Winterbier van 8,0%. Ook dit jaar is de versie met de kruidige tonen van Jägermeister gebrouwen, Apres Kievit Oak Aged Jägermeister. Een mooi gebalanceerd winterbier, ideaal voor de koude, donkere dagen.

“Met de winterse maanden in aantocht is het natuurlijk weer tijd voor een mooi winterbier”, vertelt Ralph ons, een van de oprichters van Bird Brewery. “We hebben weer een op eikenhout gerijpt winterbier gebrouwen, met de warme, kruidige tonen van Jägermeister. Zo krijg je toch nog een beetje het gevoel van de Apres Ski mee.”

“Vorig jaar viel de Apres Kievit met Jägermeister ons, en vele anderen, erg in de smaak”, aldus Rik van Bird Brewery. “Zo vinden we het deze winter opnieuw een goed idee om de Jägermeister met ons winterbier te combineren.”

De Kievit heeft een bijzondere kuif, zeer brede vleugels en een zwart-wit verenpak. Het is een acrobatische vogel met een onmiskenbaar kermisgeluid, het zwart witte figuur zou zeker niet misstaan op elke willekeurige Aprés Ski Party. Een pure gangmaker!

Over Bird Brewery

Bird Brewery maakt de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 74.000 bomen en doneerde 2,7 miljoen liter drinkwater.