De dagen worden korter en buiten is het donker en guur. Gelukkig zijn er buitenshuis volop plekken waar warmte en gezelligheid te vinden is. Bij brewpub Eurobrouwers in de Glasfabriek in Schiedam kun je de komende tijd terecht voor een (mid)dag vol plezier en lekkere hapjes en drankjes. Speciaal voor de wintermaanden wordt namelijk uitgepakt met onder andere een schaatsbaan, echt verse sneeuw voor een sneeuwballengevecht en een kraam met heerlijke winterse versnaperingen. En als dat je allemaal te koud is, strijk je binnen neer bij de kachel met een bordspel en kaasfondue. Laat die winter maar komen!

Hét winterse uitje met kinderen of vrienden
Bij Eurobrouwers ben je in het weekend, van vrijdag tot en met zondag, welkom om te komen schaatsen op de milieuvriendelijke kunststof schaatsbaan. De baan van 10 bij 20 meter is perfect voor een rondje op de ijzers. Schaatsen zijn te huur naast de baan. Ieder weekend wordt bovendien verse sneeuw aangeleverd, leuk om een mooie sneeuwpop mee te bouwen of een sneeuwballengevecht te starten. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuk uitje! Opwarmen doe je natuurlijk met ‘koek & zopie’ van de buitenkraam. Bestel een warme chocomel, glühwein of iets sterkers. De lekkernijen van de bekende Schiedamse bakkerij de Bakkerette en chocolatier de Bonte Koe geven weer nieuwe energie. 

Kaasfondue, bier en bordspellen
Blijf je liever binnen? Neem dan plaats bij de kachel voor een borrel met Eurobrouwers-biertje en een borrelplank. Als je langer wil blijven, pak je er samen met je gezelschap een bordspel bij. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag wordt ook een heerlijke huisgemaakte kaasfondue geserveerd. Deze wordt gemaakt van kaas van Booij kaasmakers, calvados en het eigen Eurobrouwers-bier. Daarbij krijg je zuurdesembrood en wisselende rauwe groenten geserveerd. Die je uiteraard naar hartenlust in de fondue doopt. Kom jij deze winter gezellig langs bij Eurobrouwers in de Glasfabriek?

Over Eurobrouwers
Eurobrouwers is het nieuwe kindje van de Double Trouble groep, de ondernemers achter Café Marseille in Rotterdam. Met Café Marseille, Eurobrouwers, Poing Arcade en Bar Alaska brengen zij een ode aan de klassieke horecazaken van weleer met knusse warme ontwerpen, sterke visuele identiteit, goede service en betaalbaarheid. en een sterke focus op community building. Kristian de Leeuw, een van de ondernemers van Double Trouble groep, fietste tijdens een van de vele lockdowns door Schiedam toen hij het leegstaande Glasfabriek-complex ontdekte. Hij was op slag verliefd op de rauwe industriële uitstraling. Nu drie jaar later is Eurobrouwers BV een volwaardig horeca brand met pop up horecalocatie en brouwerij. Eurobrouwers BV is in korte tijd gerealiseerd met grotendeels eigen middelen en een extra aandeelhouder aan boord; Clarissa Slingerland, Rotterdamse onderneemster en eigenaar van o.a. PR Bureau MissPublicity.