Begin augustus is de derde editie van Brouw! magazine verschenen. De eerste editie van dit nieuwe lijfblad voor craft- en homebrewers verscheen in januari van dit jaar. Het nieuwe magazine van uitgever Birdy Publishing, tevens de uitgever van de glossy Bier! magazine, valt goed in de smaak bij de brouwers. In deze derde editie staan met name veel reportages over amateurbierbrouwwedstrijden en internationale biercongressen. Meer informatie over een los nummer of een abonnement vind je op www.brouwmagazine.nl.

In de derde editie lees je onder andere over: het ONK 2018 in Nijmegen; Craft Malting in the USA; Trends & Productnieuws; Brut IPA brouwen met HA18 gist; Trans Iberico Express Van Moll Collab tour; Receptenestafette; Verslag Brewers of Europe Forum; Groningse Amateurbrouwwedstrijd; De toestand in de bierwereld; Bierbrouwen in Senegal; Carbonisatie van bier; Planet Oedipus Homebrew wedstrijd; Verslag CBC USA; Brouwculinair; Brouwboeken; Vijf kwaliteitstips en Omtzigt Trading houten vaten.

Over Brouw!

Brouw! magazine verschijnt in een oplage van 10.000 exemplaren. Het wordt verstuurd aan alle professionele brouwers in Nederland en België. Daarnaast wordt het magazine verspreid via partner Brouwmarkt in Almere. Het blad is ook los verkrijgbaar in de betere tijdschriftenhandel. Het makkelijkst is gewoon een abonnement van € 25,50 per jaar voor 4 edities.