De afgelopen jaren mochten de bieren van St.Bernardus verschillende ereplaatsen wegkapen op de World Beer Awards. Ook dit jaar hebben hun bieren het goed gedaan. St.Bernardus Abt 12 is heel consistent op dit concours en wint net zoals in 2019 goud in de categorie ‘Belgian Style Strong’. St.Bernardus Prior 8  wordt beloond met een zilveren medaille. Het ontwerp van St.Bernardus Tokyo werd beloond met een zilveren medaille in de categorie ‘can design’.

St.Bernardus Prior 8 werd in 2019 al eens laureaat in de categorie ‘Belgian Style Dubbel’ en later dat jaar verkozen tot ‘World’s Best Dark Belgian Style Dubbel’, met andere woorden ’s werelds beste Dubbel bier. In juni 2020 lanceerde St.Bernardus voor het eerst een bier in blik, namelijk St.Bernardus Tokyo. Het ontwerp van het blik is van de hand van de West-Vlaamse illustrator Jonas Devacht. Het ontwerp werd beloond met een zilveren medaille in de categorie ‘can design’ op de World Beer Awards voor ‘design’. Bovendien zijn ze de enige Belgische brouwerij die een medaille wint in deze categorie. In tegenstelling tot de reguliere ‘taste’ awards worden de ‘design’ awards beoordeeld op wereldwijde schaal en niet land per land.

St.Bernardus lanceerde vorig jaar een filmpje waarbij ze op stap gingen met Jonas Devacht in Oostende en hem vroegen wat hem drijft en waar hij zijn dagdagelijkse inspiratie tankt. Je kunt het filmpje nog steeds bekijken op YouTube en Facebook.