Desperados lanceert zijn eerste alcoholvrije variant in Nederland: Desperados Virgin 0.0%. De brouwer speelt hiermee in op de toenemende vraag naar alcoholvrije producten en biedt consumenten met de verfrissende smaak en de kick waar Desperados bekend om staat een extra keuze voor elk moment. Desperados Virgin 0.0% is vanaf deze week bij Albert Heijn verkrijgbaar en zal later dit jaar ook in de horeca en bij andere supermarkten geïntroduceerd worden.

Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados: “We zien een groeiend aantal mensen dat zoekt naar een alcoholvrij alternatief en in de biercategorie zijn deze al volop te vinden. Met Desperados Virgin 0.0% bieden we nu ook ons allereerste alcoholvrije product in het mix-Mexicaans segment in Nederland. Daarmee bieden we iedereen een verantwoorde keuze voor elk moment. Met Desperados bereiken we daarnaast niet alleen de bestaande maar ook nieuwe consumenten, die op zoek zijn naar een verfrissend bier, wat ook past bij ‘high energy’ momenten. Het is daarmee een geweldige toevoeging aan ons alcoholvrije portfolio. Desperados Virgin 0.0 is alcoholvrij bier mét de kick van Desperados en de verfrissing van citrus.”

Dry January

De brouwer introduceert de nieuwe Desperados variant in de maand van Dry January, waarin mensen overal ter wereld een maand lang geen alcohol drinken. Maar benadrukt tegelijkertijd ook dat Desperados Virgin 0.0% voor elk moment geschikt is: “Of je nu met je vrienden geniet van een zonnige avond op het strand, een te gek festival beleeft of wilt genieten van een heerlijk alcoholvrij bier tijdens een barbecue in de tuin, met Desperados Virgin 0.0% heb je altijd die verfrissende smaakbeleving”, aldus de Koning.

Wereldwijde introductie

Na de succesvolle introductie van Desperados Virgin 0.0% in Frankrijk afgelopen jaar brengt de brouwer dit nieuwe product wereldwijd op de markt. Desperados Virgin 0.0% is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn (in 6-pack 33cl) en zal later ook in de horeca en vanaf half maart bij andere supermarkten beschikbaar zijn. Naast Nederland introduceren ook België en Polen de alcoholvrije Desperados-variant in januari.