Naast de smaken Desperados Original en Desperados Mojito is er vanaf half maart een nieuwe smaak toegevoegd, Desperados Ginger. Deze allernieuwste aanwinst in de Desperados-familie is dit voorjaar in 6-pack te vinden in de winkelschappen van supermarktketens als Albert Heijn, Jumbo, Spar en Coop.

Desperados Ginger is een lichtdroge, minder zoete variant van Desperados met de bite van gember en de verfrissende smaak van limoen. Het merk speelt hiermee in op de huidige gembertrend in dranken én eten. Het licht sprankelende biertje heeft een alcoholpercentage van 5 procent en is het perfecte drankje voor tijdens een feestje of een gezellige avond met je vrienden. Desperados Ginger heeft dezelfde consumentenadviesprijs als Desperados Original. De flesjes van 33ml zijn los te koop of per 6-pack. Daarnaast bieden een aantal supermarkten tijdelijk een probeerverpakking met twee flesjes aan. De 6-packs staan in de schappen van Albert Heijn, Jumbo en de winkels van Superunie, waaronder Coop, Spar, Plus, Jan Linders en Vomar.

Desperados Ginger is gebrouwen met gerstemout en bevat net als Desperados Original en Mojito een tequila-aroma, dat het geliefde lagerbier zijn kenmerkende spannende smaak geeft. Desperados Ginger heeft een alcoholpercentage van 5% en een minder zoete smaak. Desperados werd in 1995 voor het eerst gebrouwen en is sinds zijn introductie in vijftig landen verkrijgbaar. Sinds 2012 wordt het drankje in Nederland gebrouwen.