Zeeuwse craftbier-brouwerij Dutch Bargain komt eind 2021 met een waar feestbier op de markt: Glitter Extravaganza IPA. Een 75cl Champenoisefles gevuld met een fruitige IPA inclusief drinkbare glitters. Volgens de brouwerij hét bier om de feestdagen mee af te trappen. De 2021 editie is een zachte New England IPA met fruitige tonen dankzij de complexe aroma’s van citrus, steenfruit en mango.

“Knal onze nieuwe Glitter Extravaganza IPA open en wees de ster van de houseparty”, zegt de brouwerij zelf. De 2021 editie is een zachte New England IPA met fruitige tonen dankzij de complexe aroma’s van citrus, steenfruit en mango. Het bier heeft een lage bitterheid en door het gebruik van havervlokken krijg je een romig, vol en rijk mondgevoel. Kenmerkend voor een New England IPA. Het bier is laag in alcohol (5,7% vol.) en daarmee super toegankelijk voor iedereen. Het is een uniek bier, gemaakt voor de feestelijke momenten.

Dutch Bargain lanceert het bier daarom ook begin december 2021, speciaal voor de feestdagen. Met een flitsende en extravagante commercial schetst de brouwerij een buitengewoon beeld van dit soort momenten. Voor het maximale glitter-effect raadt de brouwerij aan de fles voor gebruik een keer om te draaien. Schijn met je zaklamp op het bier en zie het fonkelende bier door het etiket heen. Schiet de kurk eraf, de glitters vliegen om je oren. Wedden dat je het niet bij één fles kan houden…

Ingrediënten: Water, Gerstemout, Havermout, Gist, Hop (Trident Blend), Glitter.

Link belevingspagina: https://www.dutchbargain.com/bieren/glitter-extravaganza-ipa/

Link commercial: https://www.youtube.com/embed/CCDL9QguafQ