Koninklijke Grolsch kondigt de benoeming aan van Emily Pittman als nieuwe Managing Director. Emily neemt het stokje over van Petra Maricova (Finance Director), die de afgelopen maanden als interim Managing Director fungeerde na het vertrek van Andrei Haret. Ze begint op 1 september 2023 als Managing Director van Koninklijke Grolsch en Asahi Brands Frankrijk, dat binnen hetzelfde cluster valt.

Emily is momenteel Vice President en Managing Director voor Unilever Ierland. In deze rol is Emily ook lid van het bestuur voor Diversity and Inclusion en was ze oprichter van een netwerk voor genderdiversiteit. Nadat ze haar marketingcarrière in haar geboorteland Nieuw-Zeeland is begonnen, vervolgde ze haar carrière als managementconsultant in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 2009 werkte Emily voor Coca-Cola, waar ze verschillende commerciële functies bekleedde in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, voordat ze in 2017 in dienst trad bij Unilever.

“We kijken er naar uit om Emily te verwelkomen als onze nieuwe Managing Director. Ze heeft een indrukwekkende 20 jaar ervaring in algemeen management, commercie en marketing in verschillende landen en gerespecteerde bedrijven. Ze is doelgericht, een sterke leider van mensen en een cultuurbouwer. Emily’s schat aan expertise zal haar in staat stellen dit in Nederland en Frankrijk voort te zetten, terwijl ze ook nieuwe perspectieven in ons bedrijf brengt”, aldus Paolo Lanzarotti, CEO Asahi Europe & International.