De maand juni staat in het teken van feest én voetbal bij Eurobrouwers. Met de spannende wedstrijden van het Europees kampioenschap en het feestelijke jubileum van de brouwerij, belooft het een onvergetelijke maand te worden. Of je nu komt voor de wedstrijden, lekkere hapjes, of om het 1-jarig bestaan te vieren, bij Eurobrouwers zit je goed.

Live wedstrijden op meerdere schermen
Het Europees kampioenschap wordt groots gevierd met meerdere schermen binnen in de bierhal en buiten op het grote terras in Schiedam. Alle wedstrijden die gespeeld worden tijdens de openingstijden, worden uitgezonden. En speciaal voor Nederlands elftal, opent Eurobrouwers dinsdag de deuren.

Rondje van de zaak!
Winnen was nog nooit zó leuk. Bij iedere winst van het Nederlands Elftal, wordt er na afloop van de wedstrijd getrakteerd op een heerlijk ongefilterd Eurobrouwers-biertje, dat is pas feest! 

One year anniversary Eurobrouwers Festival
Eurobrouwers viert op zaterdag 22 juni haar 1-jarig bestaan. Als snelst groeiende brouwerij met binnen 1 jaar de brewpub, de biergarten in Schiedam, een taproom in Station Bergweg én taproom in 160K Video Arcade, timmert het biermerk hard aan de weg. 

Eten en drinken
Al dat harde werken mag beloond worden, dus er is 22 juni groots feest; een feest voor alle leeftijden, met jubileumbier vers uit de tanks, springkussens voor kinderen, moules frites, BBQ, Detroit pizza’s van 160K en heel veel leuke acts zoals de Schiedamse shoegaze band Death by Audio en Nederpunk band De Jeugd. Aansluitend feest binnen vanaf 21.00 uur tot laat met onder andere Marseille Soundsystem en Voetbalvrouwen DJ set! Entree voor het EK en voor het 1-jarig bestaan is gratis! 

Over Eurobrouwers
Eurobrouwers is het kindje van de Double Trouble groep, de ondernemers achter Café Marseille in Rotterdam. Met Café Marseille, Eurobrouwers, Poing Arcade en Bar Alaska brengen zij een ode aan de klassieke horecazaken van weleer met knusse warme ontwerpen, sterke visuele identiteit, goede service en betaalbaarheid en een sterke focus op community building. Kristian de Leeuw, een van de ondernemers van Double Trouble groep, fietste in Coronatijd, tijdens een van de vele lockdowns door Schiedam toen hij het leegstaande Glasfabriek-complex ontdekte. Hij was op slag verliefd op de rauwe industriële uitstraling. Nu bijna 4 jaar later is Eurobrouwers BV een volwaardig horecabrand met pop up horecalocatie en inmiddels ook met eigen brouwerij en taprooms op twee hippe locaties in Rotterdam. Eurobrouwers BV is in korte tijd gerealiseerd met grotendeels eigen middelen en twee aandeelhouders aan boord; Clarissa Slingerland, Rotterdamse onderneemster en eigenaar van o.a. PR Bureau MissPublicity en Nanne Meijerink.