Brouwerij Frontaal uit Breda is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opzetten van de tweede crowdfunding. Onlangs kondigden zij aan dat deze eraan zat te komen. Op 16 november jl. ging de prospectus live en sindsdien is de crowdfunding geopend. Met dit bedrag gaan ze hun houten vatenpark sterk uitbreiden en kunnen ze verder groeien. De crowdfunding was al binnen 24 uur op de helft.

De response op de crowdfunding was redelijk overweldigend, ruim 300 mensen hebben aangegeven aandeelhouder van Frontaal te willen worden. Door een aandeel te kopen help je Frontaal te investeren in een groot aantal nieuwe vaten, maar daarmee houdt het niet op. Met een aandeel in handen deel je mee in de winst en word je uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Als kers op de schuimkraag mag je overal roepen dat je mede-eigenaar bent van een brouwerij!

De crowdfunding is al binnen 24 uur op de helft

Op 16 november ging dus de crowdfundingscampagne live op crowdaboutnow. In krap 24 uur was er al voor ruim € 130.000 aan aandelen gekocht! Er lijkt dus opnieuw ongelofelijk veel animo is voor de plannen van Brouwerij Frontaal.