Na de succesvolle introductie van Grolsch Herfstbier 0.0% en Weizen 0.0% introduceert Grolsch nu een zomers 0.0% speciaalbier: Grolsch Zomertijd 0.0%. Grolsch biedt hiermee een verantwoord alcoholvrij alternatief om van te genieten in het voorjaar en de zomer. Met deze introductie speelt Grolsch in op de groeiende vraag naar alcoholvrije speciaalbieren in Nederland. Grolsch Zomertijd 0.0% is zachtbitter en fruitig van smaak. Blond bier met tonen van passievrucht en grapefruit.

Grolsch Zomertijd 0.0%

“Consumenten letten steeds meer op hun gezondheid, maar willen wel genieten van een lekker bier”, vertelt Ellen Slaa, Brand Manager Koninklijke Grolsch. “Daarom introduceren we een nieuw alcoholvrij speciaalbier. Grolsch Zomertijd 0.0% is zachtbitter en fruitig van smaak. Blond bier met tonen van passievrucht en grapefruit. Dus schenk de zomer in je glas en proost op de tijd met elkaar!”.

Alcoholvrij bier steeds populairder

De populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland neemt enorm toe. Steeds vaker geven consumenten de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholhoudend of alcoholarm bier. “Ons alcoholvrij assortiment is de afgelopen jaren al flink uitgebreid”. Zomertijd 0.0% is na Grolsch 0.0%, Grolsch Weizen 0.0%, Grolsch Herfstbier 0.0%, Grolsch 0.0% Radler Citroen, Grolsch 0.0% Radler Limoen en Grolsch 0.0% Radler Minder Zoet het zevende alcoholvrije product in het Grolsch assortiment. “We zien een toename in de vraag naar alcoholvrij bier, en dan met name alcoholvrije speciaalbieren. Zomertijd 0.0% sluit hier perfect op aan”, aldus Slaa. “Deze zomer kun je dan ook lekker genieten van de smaak van Zomertijd 0.0% op je balkon, in de tuin of op het terras. Drink ‘m lekker koud tussen de 5 en 6 graden.” 

Ondersteuning en verkrijgbaarheid

Grolsch Zomertijd 0.0% is vanaf 6 maart verkrijgbaar in zowel supermarkten als in horecazaken door heel Nederland. De introductie wordt ondersteund via onder andere social media en op de winkelvloer. Het product is tot en met half september verkrijgbaar, dus in de periode van de zomertijd.