Het jaar is nog niet voorbij, maar we kijken graag vooruit naar april 2020. Op 3, 4 en 5 april vindt namelijk voor de derde maal het Hop On Hop Off Festival plaats. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities, vindt dit festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot. Wees gerust, het meeste wordt gewoon koud geserveerd.

Wat is het voor festival?

Geloof het of niet, maar Hop On Hop Off is een mekka voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland zit er altijd een smaak van jouw gading bij. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken. Ongeveer de helft van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op dit festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Welke dat zijn en met welk bier weet men nu nog niet. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda. De namen van de brouwerijen en bieren worden in januari bekend gemaakt via de socialmediakanalen en website.

Foodtrucks en entertainment
Bij heerlijke bieren hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten live op locatie. Zowel de vleeseters als vleesvermijders komen aan hun trekken, want er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees. En er is meer! Voor zowel jong als oud. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off meer dan genoeg vermaak op de ruim 16.000 m2 van de Kunstijsbaan. Kinderen mogen geen bier drinken en hoeven dat gelukkig ook helemaal niet. Zij kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Locatie en bereikbaarheid
De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar men adviseert iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa). Later maakt men meer bekend over deelnemende brouwers, openingstijden en vervoer.

Ga voor meer informatie naar:
www.hoponhopofffestival.com
www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
www.instagram.com/hoponhopoff_festival/