Gulpener Bierbrouwerij en de befaamde Deense Craft Bierbrouwerij Mikkeller kondigden de introductie aan van hun nieuwste brouwsel, ‘Best of Both Worlds’. Dit exclusieve bier werd voor het eerst onthuld tijdens het jaarlijkse Gulpener HopFest, een viering gewijd aan de oogst van de lokale hop van hopboer Roger Wouters. ‘Best of Both Worlds’ biedt een smaakvolle ervaring met zijn zachte zoetheid en romige body. Bovendien is dit bier biologisch, waardoor het niet alleen lekker is, maar ook goed voor de planeet.

Het Gulpener HopFest is een jaarlijks terugkerend event waar vrienden, familie, bierliefhebbers en relaties samenkomen om te genieten van overheerlijke bieren, de warme festivalsfeer, lokale culinaire lekkernijen, livemuziek en nog veel meer. Dit jaar stond het evenement in het teken van de exclusieve onthulling van ‘Best of Both Worlds’, een heel bijzonder bier dat voortkomt uit de unieke samenwerking tussen Gulpener en Mikkeller.

Mikkeller oprichter Mikkel Bjergsø deelt zijn enthousiasme over deze buitengewone samenwerking: “I am very happy for this collaboration with our friends at Gulpener. To be able to brew a ‘Danish style classic’ with a Dutch twist has been fun and challenging. And by the way – the beer turned out great!” Brouwmeester van Gulpener, Bas Jacob, voegt eraan toe: “Dit bier is het resultaat van het beste van twee werelden: onze passie voor traditioneel vakmanschap en lokale ingrediënten en Mikkeller’s grensverleggende creativiteit.”

Het bier is tijdelijk verkrijgbaar in supermarkt en (vanaf week 40) horeca.

Over Mikkeller

Mikkeller is een Deense bierbrouwerij die internationale erkenning heeft gekregen voor zijn ambachtelijke bieren. De brouwerij werd opgericht in 2006 door Mikkel Borg Bjergsø, en het staat bekend om zijn innovatieve en experimentele benadering van het brouwen.