Zaterdag 2 oktober van 17.00 uur tot 23.00 uur organiseert Stadsbrouwerij Middelburg de vierde editie van het Bockeriejer Bierfestival. Het sfeervolle Geereplein zal die avond in het teken staan van bockbieren, die voornamelijk gebrouwen zijn door amateurbierbrouwers. En dat is uniek te noemen.

De bezoekers krijgen bij de stands van de brouwers de gelegenheid allerlei verschillende bockbieren te proeven. Zelf tapt Stadsbrouwerij Middelburg de ‘Bockeriejer’, Francke Brouwerij is aanwezig met ‘Bok uit Baarland’, Projectbrouwerij de Twee Roosen met ‘Rode Rook’, Brouwerij Stekelstruik brouwde ‘De Bøk erin’ en Noël’s Brewery komt met ‘BOCK OFF’. Het Walchers Biergilde heeft voor deze gelegenheid ook een bockbier gebrouwen.

Anne zal met haar muziek voor een leuke ambiance zorgen, terwijl het publiek zich kan warmen bij houtkacheltjes. Ook is er een BBQ en zal er braadworst verkrijgbaar zijn. En natuurlijk mogen lekkere shotjes niet ontbreken. Het belooft kortom een mooie avond te worden. Kom ook gezellig proeven! Het festival is gratis toegankelijk voor 18-plussers met een coronatoegangsbewijs. Losse consumptiemunten kosten € 2,75, per 10 munten zijn de kosten € 25,-.