Het Wapen van Roosendaal en Café Zalen Donkenhof presenteren op zondag 17 januari om 15.00 uur Bier H(op) Tafel, een online talkshow over speciale bier/spijs-combinaties en nieuwe bierweetjes. De talkshow Bier H(op) Tafel wordt live gestreamd via YouTube en gepresenteerd door de goedlachse Roosendaler Koen Schoenmakers, een Tullepetaon in hart en nieren.

Daarnaast vertellen lokale brouwers over hun favoriete bieren en treden Maaike en Maurice, eigenaren van het Wapen en Donkenhof, op als gastvrouw en gastheer. Gerechten zoals diamanthaas, zalmbonbon en chocomousse passeren de revue. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 13 januari via info@donkenhof.nl of reserveren@wapenvanroosendaal.nl en ontvangen een uitgebreid luxe bier/spijs-arrangement en exclusief toegang tot de show voor €70,- per 2 personen.

Deelnemers kunnen de box op zondag 17 januari tussen 11.00 en 14.00 uur afhalen bij Café Zalen Donkenhof in Wouw of bij Het Wapen van Roosendaal. Deelname-instructies worden per e-mail toegestuurd. Meld je aan bij het Facebook evenement via http://bit.ly/BierHopTafel om op de hoogte te blijven.