Maximus Brouwerij uit Utrecht introduceert met ‘Hocus Focus’ een non-alcoholic sour ale (0,6%) in de Circus Maximus-reeks met bieren op blik. Hocus Focus heeft een bloemige hop en is een mooi en verfrissend bier met alle eigenschappen als bitter, zuur, fruitig en moutig, maar dan met maar 0,6%! Gebrouwen met Simcoe en Cascade hop.

Na het succes van de laag-alcoholische Mino Souro (2,1%) is naar een special sour met een nog lager alcoholpercentage gezocht, lekker voor de dorst en wanneer de concentratie echt nodig is. Hocus Focus is een nieuwe, veelzijdige artiest(e) in Circus Maximus, die de boel scherp houdt en ingrijpt als de andere artiesten iets te vrolijk worden!

Hocus Focus is het 8e bier in de Circus Maximus-reeks op blik. In deze serie bijzondere bieren krijgen bestaande bierstijlen iets extra’s in smaak, uitstraling en artwork mee. De serie is geïnspireerd op Maximus’ missie om mensen samen te brengen en zichzelf te laten zijn. De Circus Maximus-bieren zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar: op blik (33cl) en in haar eigen proeflokaal op fust. In de komende maanden betreden nieuwe circusartiesten de piste.