Op 8, 9 en 10 april 2022 zal voor de derde keer het Hop On Hop Off Festival plaatsvinden in Breda. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities in 2018 en 2019, vindt het festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot, maar wees gerust, het meeste bier wordt gewoon koud geserveerd.

Hop On Hop Off is ‘the-place-to-be’ voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland kun je altijd iets van jouw gading vinden. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken. Ongeveer de helft van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op dit festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Welke dat zijn en met welk bier is nog niet bekend. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda. De namen van de brouwerijen en bieren maakt de organisatie bekend via de socialmediakanalen en website.

Foodtrucks en entertainment

Bij heerlijke bieren hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten, live op locatie. Aan zowel de vleeseter als de vleesvermijder wordt gedacht, er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees. En er is meer! Het festival is voor jong én oud. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off meer dan genoeg vermaak op de ruim 16.000 m2 van de Kunstijsbaan. Kinderen kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Locatie en bereikbaarheid

De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote (half)overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar men adviseert iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa).

Later maken ze meer bekend over deelnemende brouwers, openingstijden en vervoer.

Ga voor meer informatie naar: www.hoponhopofffestival.com
www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
www.instagram.com/hoponhopoff_festival/