Online bierwebshop Hopt komt weer met de Beery Christmas Adventskalender, met 24 unieke speciaalbieren, stuk voor stuk afkomstig uit topbrouwerijen over de hele wereld. Een adventskalender gevuld met 24 exclusieve craftbieren in 24 verschillende stijlen, van exotische IPA’s en Saisons, tot klassieke Tripels. Spectaculaire bieren met prachtige nieuwe smaken van 31 brouwerijen uit maar liefst 18 landen. De Beery Christmas 2018 zit vol kleine, tot in detail uitgewerkte, tekeningen en is daarmee geheel anders dan de editie uit 2017.

Voor de kalender van 2018 heeft Hopt de hele aardbol afgezocht naar 24 unieke speciaalbieren. Ze zijn uitgekomen op spectaculaire bieren met prachtige nieuwe smaken van 31 brouwerijen uit maar liefst 18 landen! Hieronder behoren brouwerijen welke in de top 100 beste brouwerijen ter wereld van RateBeer’s Best Awards 2018 staan. Daarnaast zullen er bieren zijn die je nergens anders zult vinden omdat deze speciaal voor de Beery zijn gebrouwen. Hoe er 31 brouwerijen in een Adventskalender terechtkomen? Omdat sommige topbrouwers de gelegenheid aangrijpen om met een andere beroemde brouwerij te gaan samenwerken en zodoende een speciaalbier te gaan brouwen, zogenaamde collaboration brews. 

Nieuwe ontwerper

De Beery Christmas 2018 zit vol kleine, tot in detail uitgewerkte, tekeningen en is daarmee geheel anders dan de editie uit 2017. Elk jaar gaat HOPT in zee met een nieuwe ontwerper zodat de kalender blijft verrassen. Dit jaar is dat de bekroonde tekenaar en fotograaf Sam Brewster uit Londen met een prachtig kleurrijk en betoverend design. Slechts één luikje is dit jaar voorzien van een nummer, waarbij het een ware zoektocht wordt om de vervolgnummers te vinden. In het eerste luikje bevinden zich dan ook enkele hints om zo de zoektocht niet na het eerste speciaalbier te laten eindigen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ook de resterende bieren worden gedronken. Als je geen richtingsgevoel hebt of simpelweg geen geduld om dit mee te spelen, kun je kaart raadplegen op de achterkant. Het ontwerp van Beery Christmas 2018 is vol details, hints en kleine grapjes zodat je niet uitgekeken raakt op het sprookjesachtige landschap gecreëerd door Sam Brewster. Sam heeft zich laten inspireren door de medewerkers van HOPT en heeft hen in een gigantisch openlucht bier-warenhuis neergezet terwijl ze samen nieuwe speciaalbieren brouwen.