Elke decembermaand is de Beery Christmas overal in Europa een heerlijkheid voor speciaalbierliefhebbers. Hopt, een van de online webshops voor speciaalbier, presenteert de nieuwe Beery Christmas 2019, ontworpen door Rafael Varona. Dit jaar zijn (bijna) alle 24 bieren EXCLUSIEF gebrouwen voor de Beery Christmas. Zo ontdek je hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterde mout en nog veel meer, een ware prikkeling van je smaakpapillen.

Beery Christmas is kinderspel

Ga mee op speciaalbier-puzzeltocht: los elke ochtend de aanwijzingen op om het bier van die dag te vinden en plaats het daarna in de koelkast om er ‘s avonds van te genieten. Dit jaar moet je op zoek naar je biertje-van-de-dag. Los elke dag een raadsel op en vindt je bier aan de hand van het design. Maar… geen zin of geen tijd om de puzzel op te lossen? Geen probleem. Kijk op de achterkant van je Beery Christmas om de antwoorden te vinden, zet je bier koud en proef zo de bieren in de juiste volgorde. Net zo makkelijk.

Beery Bot op Facebook

Elke dag vertelt de HOPT Bierbot je alles over het bier, de brouwerij, de stijl en een heleboel andere leuke wetenswaardigheden. Zo kun je je na Kerst een ware bierkenner/bierproever noemen. HOPT’s bierselectie voor 2019 is een eerbetoon aan de essentie van crafbier. Een nieuw jaar, een nieuwe Beery Christmas en een nieuwe selectie speciaalbieren. De bierselectie bestaat uit vrijwel allemaal bieren die in kleine batches zijn gebrouwen en uniek zijn. (Bijna) elk bier in de selectie voor 2019 is speciaal voor deze adventskalender gebrouwen. De bieren zijn afkomstig uit verschillende landen, bijvoorbeeld Japan, Estland of Ierland. Vanaf 1 december zullen tienduizenden mensen hetzelfde bier drinken. Ontdek hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterde mout of exotische vruchten, elke keer een ware prikkeling van je smaakpapillen.

HOPT heeft Rafael Varona carte blanche gegeven bij het ontwerpen van de Beery Christmas 2019. Met veel respect voor relaties tussen mensen onderling, wilde Rafael de waarden van HOPT benadrukken zoals samenwerking, creativiteit en teamgeest. Zijn inspiratie vond hij in alle activiteiten die plaatsvinden om de Beery Christmas bij je te bezorgen. Van het brouwen van bier tot de uiteindelijke bezorgen. Het resultaat is een kleurrijk ontwerp van de Beery Christmas die het bedrijf op een ludieke manier weergeeft. Daarnaast bevat de Beery 24 raadsels die je naar het speciaalbier van de dag moeten leiden. Want ook bier proeven is een essentieel onderdeel!