Botanisch brouwer Lowlander lanceert hun eerste zomerse limited edition: de Islander Summer Ale. Geïnspireerd door het eiland Curaçao is de Islander Summer Ale gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit. Met 3,8% alc.vol. een verfrissend, doordrinkbaar en zomers bier. Het bier is gemaakt om Caraïben-cool stijl zó uit de fles te drinken, zónder limoentje.

Islander Summer Ale is verkrijgbaar op het terras en strand, aan de bar en in het schap. Met het tropische weer geldt maar één ding: dorst en zin om terras/strand/tuin/boot op te zoeken. Want niks lekkerder dan een goed, verfrissend bier met deze hitte. Reden voor Lowlander om hun nieuwste zomerbier niet langer voor zichzelf te houden: Lowlander lanceert: Islander! Een limited edition Summer Ale van 3,8%, gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit. Fruitig, verfrissend, doordrinkbaar en bomvol botanische smaak zoals je van Lowlander gewend bent. Je drinkt ‘m op de relaxte Caraïben-cool stijl: zó uit de fles en zonder limoentje, want qua smaak hebben de tropische botanicals al het harde werk al gedaan. Dit zou zomaar eens jouw nieuwe favoriete drankje van de zomer kunnen worden!

De Islander Summer Ale is o.a. verkrijgbaar bij Roest, Karaat, Hotel Buiten, Citizen M, The Maker Store, Stan & Co., Sterk, Camping Ganspoort, Bierman & Bierman, Rum Club, The Streetfood Club, De Dakkas, Biergarten, Paviljoen Zeezicht, Fontein en Lowlanders webshop.