Op de valreep van 2019 komt Kornuit met een nieuwe exclusieve clubnight: To Be Announced. Vanaf 29 december geeft de bierbrouwer een aantal gratis feesten voor een selecte groep muziekliefhebbers. Achter de decks staat steevast een grootheid, er is alleen één maar: niemand weet wie het is tot hij of zij de dj booth betreedt. De artiest wordt altijd gekozen door een andere bekende curator, zodat de gasten in ieder geval weten welke muziekstijl ze kunnen verwachten.

De eerste editie vindt zondag 29 december plaats in de Amsterdamse club Radio Radio. Dj Tsepo is de curator en gastheer voor deze eerste editie. Wie erbij wil zijn, moet snel zijn: de gratis kaarten zijn vanaf nu beperkt beschikbaar op de website van Kornuit.

Het geheime ingrediënt

To Be Announced begon twee jaar geleden als intieme stage op festivals zoals DGTL en SWF. Het was de enige area waarbij de line-up van te voren nog niet bekend was. Kornuit nodigde steeds een top-dj uit die op datzelfde festival net voor duizenden mensen had gedraaid. Zo verrasten artiesten als DJ Sneak, Philou Louzolo, Olivier Weiter en Cinnaman het publiek. Dit verrassingselement bleek hét geheime ingrediënt: het feest barstte steevast compleet los op het moment dat de dj zichzelf onthulde. Deze partyvibe is precies wat Kornuit verwacht van de komende To Be Announced clubnights. Jaap Sühre, marketing manager Kornuit, kan niet wachten tot de eerste editie: “Festivals en de clubscene zijn altijd al belangrijke plekken geweest voor Kornuit. De afgelopen jaren hebben we tientallen events georganiseerd en hebben we duizenden handen in de lucht gekregen. To Be Announced wordt de vetste clubnight die we ooit hebben georganiseerd, ik verwacht dat het helemaal losgaat.”

Guests only

De eerste drie edities van To Be Announced zijn al gepland. Na de eerste editie in Radio Radio, zal het feest op vrijdag 21 februari neerstrijken in Gebr. De Nobel. In maart staat Bitterzoet op de agenda. Kaarten zijn gratis en alleen te verkrijgen via een inschrijfformulier op de website van Kornuit. Een klein aantal kaarten zal verder verloot worden door andere media.

 

Zondag 29 december 2019

Kornuit presents: To Be Announced

Curator: Tsepo, special guest: TBA

Radio Radio, Amsterdam | start: 18.00 | Entree: gratis

Vrijdag 21 februari 2020

Kornuit presents: To Be Announced

Curator & special guest: TBA

Gebr. De Nobel, Leiden | start: TBA | Entree: gratis

Maart 2020

Kornuit presents: To Be Announced

Curator & special guest: TBA

Bitterzoet, Amsterdam | start: TBA | Entree: gratis