Speciaal voor Mitra Members is nu de exclusieve Mitra Member app voor Android en iOS beschikbaar. Door middel van deze app blijven Mitra Members op de hoogte van het laatste nieuws, is de klantenkaart altijd bij de hand en het actuele puntensaldo direct inzichtelijk. Uiteraard kan er ook via de app een bestelling geplaatst worden. De app is exclusief voor Mitra Members ontwikkeld en biedt tal van voordelen.

In de eerste plaats is de app een digitale wallet. De klantenkaart en het actuele spaarsaldo zijn direct te raadplegen in de app. In de toekomst zullen ook de persoonlijke voorkeuren via de app op te vragen zijn, zodat deze eenvoudig in een van de drankenspeciaalzaken, of via mitra.nl, geactiveerd kunnen worden. Daarnaast blijven Mitra Members via de app op de hoogte van het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen. Met de Mitra Member app op zak mist de klant dus geen enkele aanbieding en is de klant altijd op de hoogte!

Nog geen Mitra Member?

Via de app is het heel eenvoudig om gratis Member te worden.

Hierbij een overzicht van de belangrijkste features:

  • Klantenkaart altijd bij de hand;
  • Inzicht in actueel spaarsaldo;
  • Altijd op de hoogte van acties;
  • Eenvoudig & direct bestellen;
  • Scanner voor meer productinformatie.

Mitra Member Klantenkaart

De Mitra Member klantenkaart bestaat sinds 2018 en is hét loyaliteitsprogramma van Mitra. Met de gratis Mitra Member klantenkaart profiteert de klant van diverse voordelen. Zo ontvangt de klant bij elke €10,- die hij/zij besteedt een digitaal spaarpunt. Bij 25 punten krijgt de klant voor de eerstvolgende aankoop een kortingsvoucher ter waarde van € 5,-. Deze kortingsvoucher is inwisselbaar in alle Mitra drankenspeciaalzaken of op mitra.nl. Naast het sparen voor een kortingsvoucher ontvangen Members persoonlijke aanbiedingen per mail en zijn er jaarlijks acties speciaal voor Mitra Members beschikbaar. Oftewel, Mitra Members schenkt voordeel!

Downloaden

De Mitra Member app downloaden? Op mitra.nl/app staan de directe downloadlinks naar de Google Play Store en de App Store.