Mout Bierfestival is terug. Voor deze 8e editie heeft Mout wederom de lekkerste en meest speciale bieren voor je verzameld. En ja, natuurlijk mag er ook weer gegeten, gespeeld en gedanst worden. Mout is dit jaar te vinden in tenminste 7 steden. Voor de eerste editie kun je van 18 tot en met 21 mei terecht in Tilburg en er zijn edities in verschillende steden tot het einde van de zomer. Nog meer gelegenheid dus om je favoriete brouwerijen te ontdekken. En er is meer, want het Mout-aanbod is dit jaar flink uitgebreid.

Zoals je inmiddels van Mout Bierfestival gewend bent, kun je jezelf weer laven aan ruim 200 (speciaal)bieren, muziek, lekker eten én de typische Mout-gezelligheid. Het aantal brouwerijen en foodtrucks is wederom groot en de keuze uitgebreid. Nieuw dit jaar is de extra muziekbeleving. Liefhebbers van hitjes uit de jaren ’70 en ’80 kunnen terecht bij de Platenbus. Houd je meer van het nieuwere werk uit de 90’s en 00’s? Dan is de Rewind-stage voor jou.

De sportievelingen leven zich uit op de sjoelbak, flipperkast en bij de arcadegames. Nieuw zijn ook de biercocktails van Beerded en de Oedipus-stage, waar je een biertje drinkt en je je tafeltennis-skills vertoont. Kortom: Mout is terug. Hipper, dansbaarder en speelser dan ooit.    
Wees gerust: nog steeds ervaar je de typische Mout Bierfestivalervaring. Lekker slenteren langs brouwerijen en foodtrucks. Proeven, delen en verwonderen. Daar bovenop vind je dit jaar nog meer actie, beleving, een complete ontdekkingsreis. Dus kom van die bank af en ervaar Mout.