Mout Bierfestival maakt de eerste 4 steden bekend van hun 2022 edities. De gezelligste biertuin van Nederland keert in volle glorie terug in Tilburg, Nijmegen en Zwolle én maakt haar debuut in Leeuwarden. Bezoekers maken kennis met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier van diverse aanwezige brouwerijen, livemuziek, activiteiten en meer. Tickets zijn vanaf vrijdag 15 april om 10:00 uur verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

De aftrap vindt plaats van 26 t/m 29 mei in het Spoorpark Tilburg. Niet veel later maakt het haar debuut in het Vossepark te Leeuwarden, van 17 t/m 19 juni. Van 23 t/m 26 juni is de geboortestad Nijmegen aan de beurt en van 1 t/m 3 juli keert het bierfestival voor de tweede keer terug in het Park de Wezenlanden in Zwolle. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het beloven edities te worden als nooit tevoren. Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. 

Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeler & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk. In samenwerking met lokale poppodia of organisaties wordt op zondagen zelfs het podium gevuld met lokale helden!

Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen: van BBQ-gerechten tot lekkere vega-burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl. Er is ook een beperkt aantal Early Beer Tickets verkrijgbaar voor €7,50 (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten). Tickets zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 uur verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.