Op 2 en 3 juni 2018 opent Muifelbrouwerij uit Oss de deuren voor het publiek tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen, in het kader van de Week van het Nederlandse Bier. Ook zal er in dit weekeinde een gloednieuw Muifelbier worden gepresenteerd.

Gedurende de Week van het Nederlandse Bier, dit jaar van 24 mei t/m 3 juni, kan Nederland kennismaken met de diversiteit van bier tijdens tientallen activiteiten door het hele land. Onderdeel hiervan zijn ook de Nederlandse Brouwerijdagen, van 1 t/m 3 juni, waar brouwerijen uit heel het land aan meedoen. Bierliefhebbers zijn deze dagen van harte welkom om de biergeheimen te ontdekken van onder andere Muifelbrouwerij. Voor meer informatie zie www.weekvanhetnederlandsebier.nl en www.muifelbrouwerij.nl

Spectaculair kijkje in de keuken

Martin Ostendorf van Muifelbrouwerij: “Op onze open dagen laten we bierliefhebbers toe op onze locatie, die normaal niet publiek toegankelijk is. Bierliefhebbers kunnen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen het verhaal achter onze brouwerij en de bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediënten ons bier wordt gemaakt en hoe wij dagelijks de bieren brouwen. Natuurlijk vertel ik ook iets meer over hoe ik nu tot de ontwikkeling van een nieuw bier kom en krijgt iedereen uitgebreid de gelegenheid om onze bieren te proeven. Wij maken dit weekeinde extra bijzonder door op onze eigen locatie een gloednieuw Muifelbier te presenteren. De Week van het Nederlandse Bier is een prachtig initiatief om aan heel Nederland te laten zien hoe rijk onze biercultuur is!” 

Over Muifelbrouwerij

De Osse trots Muifelbrouwerij bestaat alweer 11 jaar en ondanks dat ze al meer dan 16 biersoorten brouwen, wordt dit weekeinde wederom een gloednieuw Muifelbier gepresenteerd. Kom een kijkje nemen op 2 en 3 juni en geniet van de gezelligheid, de live brouwsessies en proef onze prijswinnende bieren zoals Zuster Agatha en D’n Ossebock.