Word lid van Nevel en join de familie! Dat is de boodschap van de Nijmeegse brouwerij. Voor maar €25,- per maand* geniet je van allerlei voordelen en krijg je elke drie maanden een bierpakket thuisbezorgd. Een lidmaatschap voor een jaar kost €275,00. Dit is inclusief €25,00 korting. Verzending binnen Nederland is gratis. Voor verzending buiten Nederland betaal je een meerprijs per pakket.

De voordelen van zo’n abonnement zijn:

  • Elke 3 maanden een nieuw bierpakket met (exclusieve) Nevel-bieren thuisbezorgd;
  • Exclusieve single barrel-bieren, speciaal voor abonnees;
  • Standaard 5% korting op bijna alles in de webshop;
  • Als eerste toegang tot nieuwe (exclusieve) releases in de webshop als abonnee;
  • Extra bijbestellen en gratis mee verzenden met je abonnement;
  • Als eerste op de hoogte van het laatste Nevel-nieuws zoals releases, evenementen, kortingsacties en meer;
  • Exclusieve Nevel-accessoires, speciaal voor abonnees.

Dit jaar kun je ook meerdere keren €25,- webshoptegoed verdienen door nieuwe abonnees** aan te dragen! Vanaf 28 november krijgen niet alleen huidige abonnees de kans zich in te schrijven (als er nog plek is!), maar bieden ze iedereen de kans zich in te schrijven. Als jouw vriend/vriendin een abonnement afsluit en jouw naam en/of emailadres opgeeft, krijg jij een voucher van €25,- voor de webshop. Deze voucher kun je zo vaak verdienen als je wilt.

**Dit geldt alleen voor nieuwe abonnees die in 2022 geen lid zijn geweest. De voucher is niet geldig op een Abonnement of een Ticket.

*Elke 3 maanden, gedurende 12 maanden, wordt er €75,- afgeschreven van je rekening. De eerste €75,- dien je direct te betalen wanneer je je abonneert. De automatische incasso’s volgen rond maart, juni en september. In totaal €300,- voor het hele jaar. Het abonnement stopt automatisch na 12 maanden. Wanneer je kiest om het bedrag in één keer te betalen krijg je €25,- korting en betaal je in totaal €275,-. Je gaat een abonnement aan voor één jaar vanaf de aankoopdatum, tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Abonnement-verzendingen binnen Nederland worden gratis verzonden. Voor verzendingen buiten Nederland betaal je per pakket een meerprijs. Een overzicht van de extra kosten per pakket: België €2,50; Duitsland €2,75; Frankrijk €8,75; Italië €10,75; Luxemburg €6,50; Portugal €12,50; Spanje €10,75. Staat jouw land er niet bij? Stuur dan een mail naar info@nevel.org.