De makers van de populaire REiSREPORT Nederland reisgidsen, hebben alweer hun vijfde fietsgids uitgebracht: De bierfietsgids van Nederland. Een leuk cadeau voor iedereen die van een biertje houdt en met €15 een absolute Vaderdagtip. Nu verkrijgbaar in de webshop van reisreport.nl en bij de betere boekhandel. Een laagdrempelig en zeer uitnodigend cadeau dat voor iedere bierliefhebber een uitstekende match is.

30 fietsroutes langs bierbrouwerijen en proeflokalen in Nederland. Met knooppunten, informatie over de brouwerijen, rustpunten en bezienswaardigheden op de route, kaarten en foto’s.

Over de auteurs

Auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Eerder verschenen van het duo naast fietsgidsen en meerdere reisboeken over Nederland, ook bijzondere reisgidsen over andere verrassende landen. Begeleid door eigen fotoreportages en voorzien van praktische informatie, achtergrondverhalen en persoonlijke tips. Nieuwsgierig naar meer? Kijk op www.reisreport.nl.

Verkoopprijs: €15

Formaat: 209 x 148 x 11 mm
Pagina’s: 96 pagina’s
ISBN: 9789083241234
Verkrijgbaar: in de webshop op reisreport.nl en bij de betere boekhandel.