Het alcoholvrije witbier Witte Parel 0.0% Belgische stijl is uitgesproken verfrissend en zacht van smaak met een vleugje citroen. Een heerlijke dorstlesser! Witte Parel 0,0% is de alcoholvrije variant van Witte Parel 5%, een zacht witbier in Belgische stijl, geliefd bij de echte Witbierkenners. Het wordt gebrouwen uit biologische gerste- en tarwemout. Heerlijk fris en fruitig van smaak door de koriander en citrusschillen. Beide bieren zijn biologisch.

Ook de uitstraling van Witte Parel is vernieuwd, passend bij het frisse karakter van deze Witbieren. Op de etiketten pronkt de zeemeermin, met in haar handen een schelp met een schitterende parel. Het symbool voor Witte Parel, een juweel van een bier!

Over de Budelse Brouwerij
De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij met een eeuwenoude traditie. Sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Opgericht door Gerardus Arts onder de naam ‘De Hoop’. Inmiddels leidt de vierde generatie van de familie Arts, met veel liefde voor het brouwersvak, de brouwerij. Het paradepaardje van de Brouwerij is Budels Pilsener. Ambachtelijk gebrouwen volgens geheime familiereceptuur, met een verfijnde geur en een uitermate frisse, zachte en aangename smaak. Het gehele assortiment bestaat uit 23 Budelse Bieren, waarvan 13 biologische en 5 alcoholvrije bieren. Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron.