De Bierista Bieropleiding gaat als een speer! Nog geen drie maanden na de lancering heeft Bierista reeds 300 bierdiploma’s mogen overhandigen aan geslaagde cursisten. En het leven als Bierista begint eigenlijk pas nadat je dat felbegeerde diploma hebt behaald… De zomer van 2018 is misschien wel de lekkerste die we in jaren hebben gehad en dat mag gevierd worden! Daarom heeft Bierista nu een lekkere zomerse aanbieding! Met de kortingscode ZOMER18 krijg je namelijk €10 korting op de Bierista Bieropleiding of Bierista Bieropleiding Cadeaubox!

Na het afronden van de opleiding ben je namelijk onderdeel van de actieve Bierista biercommunity! Je komt in contact met andere Bierista’s, kunt diverse bieren gaan proeven en reviewen én er worden allerlei leuke en interessante events en workshops georganiseerd. Zo kun je iedere maand aansluiten bij een gratis Bierista rondleiding door een Nederlandse brouwerij en krijg je voordeel op diverse festivals en bierartikelen. “Het is supergaaf om te zien dat onze online cursus tot Bierista zo in de smaak valt. We krijgen ontzettend veel positieve reacties van alle deelnemers. We wisten natuurlijk wel dat de behoefte naar meer bierkennis groot was, maar dat we al zo snel zó veel diploma’s mogen overhandigen is echt een mooie kroon op ons werk. En dan begint het eigenlijk pas, want het leukste is natuurlijk om die bierkennis dan ook daadwerkelijk in praktijk te brengen”, aldus Frouke van Loo van Bierista.nl.

Meester in Bier

Als Bierista ben je een echte Meester in Bier. Deze titel mag je natuurlijk met een knipoog zien, het gaat vooral om het verspreiden van het bierwoord. Want bier = fun! Naast de basis bierkennis, bevat de cursus heel veel toffe en handige weetjes over bier die het bijvoorbeeld heel goed doen tijdens een verjaardag of gezellig gesprek aan de bar. “Je kunt jouw naasten en bekenden als Bierista heel veel vertellen over bier of hen helpen een bier te vinden die bij de persoonlijke smaak past. Daarom hebben wij ook gekozen voor de leus ‘Meester in Bier’. Je bent met jouw bierdiploma op zak namelijk een echte meester, maar dan in bier! Wie wil dat nou niet?!”

Godin van het bier

In 12 delen ontdek je de wondere wereld van bier tot in detail. Van de grondbeginselen tot ontwikkelingen van de dag. En van het serveren van bier tot het combineren met smakelijke gerechten. Een breed scala aan onderwerpen wordt uitvoerig besproken in deze online cursus, die je op ieder moment en iedere plek op je PC of smartphone kunt volgen. De godin van het bier, Ninkasi, helpt je de cursus door en geeft handige tips & tricks tijdens het studeren. Na ieder onderdeel krijg je een proeftoets om de opgedane kennis te toetsen én staat er een bier klaar om grondig te proeven. Want jawel, bij deze opleiding hoort ook praktijkmateriaal! En wel in de vorm van een bierpack met 12 verschillende bieren. Deze bieren passen allemaal binnen de smaakcategorieën waar je tijdens de opleiding meer over leert, en laten je kennis maken met de diversiteit van bier. Zo heb je aan het eind van de cursus voldoende praktijkervaring in het proeven van bier en herkennen van geuren en smaken.

Zomerse korting

De zomer van 2018 is misschien wel de lekkerste die we in jaren hebben gehad en dat mag gevierd worden! Daarom hebben we een lekkere zomerse aanbieding! Met de kortingscode ZOMER18 krijg je namelijk €10 korting op de Bierista Bieropleiding of Bierista Bieropleiding Cadeaubox! Daar kun je dan natuurlijk weer een aantal heel smakelijk bieren voor aanschaffen. Win-win! Bestel de Bierista Bieropleiding via https://bit.ly/2L22deJ, voer de kortingscode in en dan ben jij nog voor het eind van de zomer een echte Bierista, Meester in Bier!