In samenwerking met Pepijn Lanen en Floor van het Nederend heeft Oedipus Brewing uit Amsterdam het bier O O O gebrouwen als onderdeel van haar Lager Lager Lager programma. Op 14 juni lanceren zij dit bier en vieren ze de boek-release van Hotel Dorado. O O O is namelijk geïnspireerd op het bier dat gedronken wordt in de eerste graphic novel van Pepijn en Floor.

Het bier O O O is een, ongefilterd troebel 5% Kellerbier. Deze vijfde editie van Lager Lager Lager heeft een volle smaak door zijn 100% gerstemout, heeft een bottem-fermentatie gehad en is ketel-, laat- en dry-hopped! O O O is een kruidig, grasachtig bier met lichte citrus en is O O O zo lekker!

Hotel Dorado is de eerste graphic-novel van Pepijn en geïllustreerd door Floor. Het duo werkte al eerder samen voor de EP ‘Seks, Drugs, Kleding en Centen’ en maakten daarna samen verschillende korte strips zoals die van Faber Wilhelm uit het boek ‘Sjeumig’. Pepijn schreef eerder columns, verhalenbundel Sjeumig en zijn roman Naamloos. Floor heeft o.a comics en kunstprojecten voor Patta, Paradiso, De Volskrant en Art Loot gemaakt en heeft exposities in Amsterdam, LA en Hamburg. Hotel Dorado, dat aankomende maand bij AmboAnthos uitgevers verschijnt, is het resultaat uit hun wens samen een lang verhaal te creëren en gaat over de naamloze Ik die via zijn badkamerspiegel in een andere dimensie verdwijnt. De rat, Eddy en de Mooie Maan laten hem een wondere wereld zien waarin de geest los komt van het alledaagse en de werkelijkheid wordt opgerekt.