Naast het welbekende fenomeen ‘Dry January’ staat de eerste maand van het jaar voor velen ook in het teken van heel wat extra uren in de sportschool. En juist die zijn nu niet open in de eerste weken van deze maand. Om toch gezond en fit aan het jaar te kunnen beginnen slaan het Nederlandse sport- en fitnessplatform OneFit en Heineken 0.0 de handen ineen. Wie in januari Heineken 0.0 producten aanschaft bij Albert Heijn, ontvangt namelijk maar liefst vier weken gratis online sporten bij OneFit.

Een nieuw jaar én meer dan ooit gaan Nederlanders met frisse energie en volle moed aan de slag om 2021 gezond in te luiden. “Het is op dit moment belangrijker dan ooit om fit en gezond te blijven. Sporten is goed voor je gezondheid, je immuunsysteem en ook mentaal zul je je beter voelen”, aldus Edouard Leeuwenburg, Managing director OneFit. “Met onze online lessen bieden we klanten een breed assortiment van high intensity sports tot en met ontspannende meditatieve yoga aan. Het overgrote deel van de lessen is speciaal voor de lockdown ontwikkeld en gemakkelijk te streamen vanuit je woonkamer, slaapkamer of balkon.” Josefien Olij, Marketing Manager Heineken vult aan: “Heineken 0.0 past naadloos bij een gezonde levensstijl en de samenwerking met OneFit is voor ons dan ook een perfecte manier om te laten zien dat je ook tijdens Dry January van een verfrissend biertje kunt genieten.”

Hoe het werkt?
Bij aankoop van minimaal €9,99 aan Heineken 0.0-producten bij Albert Heijn, kun je vier weken gratis online sporten via OneFit. Upload je kassabon op www.heineken.nl/onefit en sport mee! En dat zijn natuurlijk geen standaard sportlessen. Van yoga tot high intensity, voor ieder wat wils. De lessen komen daarnaast rechtstreeks vanuit bijzondere locaties in Amsterdam, zoals AFAS Live, en de Foodhallen West. Ga dus vol frisse energie aan de slag met jouw doelen!