Na een succesvolle introductie in de horeca dit voorjaar is Palm 0.0 vanaf nu ook beschikbaar in de Nederlandse supermarkten. Palm introduceert met Palm 0.0 hét verfrissend amber bier met 0% alcohol én met 100% karakter. De Palm brouwerij speelt hiermee in op de trend van verantwoord alcoholgebruik en komt het de consument tegemoet die op zoek is naar meer smaak en karakter in het segment van alcoholvrij drankenassortiment. 

Palm 0.0: 0 % alcohol, 100 % karakter

Consumenten wensen verantwoorder met alcohol om te gaan, het segment van alcoholvrij bier stijgt exponentieel, maar tegelijk is men ook op zoek naar meer karakter en smaak. Brouwmeester Jan De Cock: “Wij zijn enorm blij met het resultaat van onze Palm 0.0. We zijn ervan overtuigd dat we met Palm 0.0 aan de behoefte van de consument, die op zoek is naar een alcoholvrijbier met 100 % karakter, voldoen. De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder onze hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0 % alcohol, 100 % bier en gegarandeerd 100 % karakter!”

Beschikbaar in Nederlandse supermarkten

Palm 0.0 wordt aangeboden in 24x25cl krat in de horeca en een 6x25cl clusterpack in de supermarkten. Daarnaast zal dit najaar ook de TV-reclame van Palm 0.0 te zien zijn op de Nederlandse televisie.