Nu op bierradio.nl:
Zometeen:
Luister
live

Podcasts

Bierradio.nl is hét platform voor podcasts uit de wereld van bier (en meer). Zelf een podcast publiceren, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Alle Bierradio.nl podcasts

Biertypisch Henri

Met enige regelmaat neemt bierconnaisseur Henri Reuchlin ons mee op zijn ontdekkingstocht langs nieuwe biertypen en -trends en bieropleidingen. Volg deze podcast als je écht meer te weten wilt komen over bier.

Deel deze podcast

Biertypisch Henri op het Oktoberfest

27 september 2019

Henri Reuchlin gaat in Podcast 5 van Biertypisch Henri in Munchen, op zoek naar het verhaal achter Oktoberfest en het speciale Oktoberfest Bier. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Biertypisch Henri over de Burton Pale Ale, Stibon Special

17 augustus 2019

Henri Reuchlin gaat in Podcast 4 van Biertypisch Henri op het Great British Beer Festival in Olympia, London, op zoek naar het verhaal achter de Burton Pale Ale. Hij spreekt met auteur Tim Webb (vanwege de Stibon bijna biersommeliers die dit bier eind augustus gaan brouwen). Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Biertypisch Henri en de Spéciale Belge

11 juni 2019

Henri Reuchlin gaat in Podcast 3 van Biertypisch Henri op het Brewers of Europe Forum, dit jaar gehouden in Antwerpen, op zoek naar het verhaal van de Spéciale Belge. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Biertypisch Henri over de Bière de Garde

19 april 2019

Tijdens de France Bière Challenge in Parijs onderzoekt Henri Reuchlin het verhaal achter Bière de Garde. Dit is Biertypisch Henri, Podcast 2. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Biertypisch Henri met de Italian Grape Ales

25 februari 2019

Op de beurs BeerAttraction in Rimini (Italië) ging Henri Reuchlin op zoek naar het nieuwe biertype Italian Grape Ales. Hij interviewde Maurizio Maestrelli en kreeg meer uitleg over dit typisch Italiaanse biertype. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering