Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Podcasts

Bierradio.nl, hét platform voor podcasts over bier en het laatste biernieuws. Zelf een podcast laten maken of plaatsen op Bierradio, neem contact op!

Alle Bierradio.nl podcasts

Bierradio.nl BrewPod

De maandelijkse talkshow van Bierradio.nl, Bier! magazine en Brouw! magazine. Steeds vanuit een andere brouwerij met interessante gasten én een ‘influencer’. Gepresenteerd door Fedor Vogel.

Deel deze podcast

Bierradio Brewpod 17 – Stadshaven Brouwerij Rotterdam

8 juli 2021

In Brewpod #17 praat Fedor Vogel met Harm van Deuren, directeur van Stadshaven Brouwerij Rotterdam, en met Wesley Aarse, brouwmeester van Stadshaven Brouwerij Rotterdam. Live opgenomen op 8 juli 2021 in Rotterdam. Mede mogelijk gemaakt door Beerwulf.com en Hollands Hophuis.

Deel deze aflevering

Bierradio Brewpod 16 – Brouwerij Egmond

31 maart 2021

In Brewpod #16 praat Fedor Vogel met Albert Hoffmann, brouwer van Brouwerij Egmond (van Sancti Adalberti Abdijbier), en met Peter Henry Top, presentator en organisator van pubquizzen en bierproeverijen. Live opgenomen op 31 maart 2021 in Egmond aan den Hoef. Mede mogelijk gemaakt door Beerwulf.com en Hollands Hophuis.

Deel deze aflevering

Bierradio Brewpod 15 – Brouwerij De Molen

17 februari 2021

In Brewpod #15 praat Fedor Vogel met Jan Willem Den Hartog, de nieuwe hoofdbrouwer van Brouwerij De Molen, en Rick Kempen, bierambassadeur van Bier@cO, vlogger/blogger, schrijver/redacteur en veel meer. Live opgenomen op 17 februari 2021. Mede mogelijk gemaakt door Beerwulf.com.

Deel deze aflevering

Bierradio Brewpod #14 – Maximus Brouwerij en CRAFT

28 januari 2021

In BrewPod #14 praat Fedor met Ewald Visser, directeur van Brouwerij Maximus, en Bart van Kleef, voorzitter van CRAFT. Live opgenomen op 28 januari 2021. bierradio.nl. Mede mogelijk gemaakt door beerwulf.com.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #13 – Trappistenbrouwerij De Kievit / Brouwtechniek

10 oktober 2020

In BrewPod #13 praten Fedor en Eelco met Broeder Christiaan van Trappistenbrouwerij de Kievit (Trappist Zundert) in Zundert en met Constant Keinemans van Brouwtechniek. Live opgenomen op 8 oktober 2020. Kijk ook op bierradio.nl. Mede mogelijk gemaakt door beerwulf.com.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #12 – Brouwerij de Magistraat & Frits Dunnink

12 september 2020

In BrewPod #12 praten Fedor en Eelco met de gebroeders Verschoor van Brouwerij de Magistraat in Almkerk en Bierschrijver/-blogger Frits Dunnink. Live opgenomen op 9 september 2020. Kijk ook op bierradio.nl. Mede mogelijk gemaakt door beerwulf.com.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #11 – Rock City Brewing & Hollands Hophuis

26 juni 2020

In BrewPod #11 praat Fedor met Koen Overeem van Rock City Brewing, en Carel Krol van Hollands Hophuis. Live opgenomen op 26 juni 2020. Kijk ook op bierradio.nl. Mede mogelijk gemaakt door beerwulf.com.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #10 – KHN, Brouwerij Noordt & Beerwulf

24 april 2020

In BrewPod #10 praten Fedor & Eelco met Rober Willemsen, horeca-ondernemer en voorzitter van KHN, Peter Rouwen van Brouwerij Noordt en Nathan Hak van Beerwulf. Live opgenomen op 24 april 2020. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #9 – Wispe Brouwerij & Marco Philipsen

21 februari 2020

In BrewPod #9 praten Fedor & Eelco met Jerrit Vellenga van Wispe Brouwerij uit Weesp en Marco Philipsen (algemeen directeur Mitra) over zijn nieuwste boek ‘Bierwijzer’. Live opgenomen, met publiek in de Sint-Laurentiuskerk in Weesp, op 21 februari 2020. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod – Dutch Craft Beer Conference (deel 3)

25 januari 2020

Het laatste deel (3) van de Brewpod opgenomen tijdens de Dutch Craft Beer Conference op 21 januari 2020 in de Fokker Terminal in Den Haag. In deze podcast: Arjanneke van den Berg en Carina Kelder (Pink Boots Society), Roel Buckens (Brouwerij Frontaal), Dorus van der Vleuten (Muifel Brouwerij) en Michel Ordeman (Jopen bierbrouwerij en voorzitter CRAFT.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod – Dutch Craft Beer Conference (deel 2)

24 januari 2020

Deel 2/3 van de Brewpod, opgenomen tijdens de Dutch Craft Beer Conference in de Fokker Terminal in Den Haag op 21 januari 2020. In deze podcast: Ronald van de Streek (vandeStreek bier), Gert Kelder (Brouwerij Mommeriete), Jan Wolfs (Wolfs Brouwadvies/StiBON), Fer Kok (De Prael Bierbrouwerij) en Peter Rouwen (Brouwerij Noordt).

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod – Dutch Craft Beer Conference (deel 1)

22 januari 2020

Deel 1/3 van de Brewpod, opgenomen tijdens de Dutch Craft Beer Conference in de Fokker Terminal in Den Haag op 21 januari 2020. In deze podcast: Bernd Beersma (Kleine Beer Brouwerij & bestuurslid CRAFT/organisator congres), Rien Polak (Ebontree), Jan-Paul Rutten (Gulpener Bierbrouwerij), Marcel Snater (De Snaterende Arend), Gijs Troost (Gooische Bierbrouwerij) en Ramses Snoeij (Ramses Bierbrouwerij).

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #8 – Jopen Bier & Raymond van der Laan

23 november 2019

In Bierradio BrewPod #8 praten Fedor & Eelco met Michel Ordeman van Jopen Bier uit Haarlem en Raymond van der Laan, auteur en blogger. Live opgenomen, met publiek, op 22 november in de Jopen Tap Room. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #7 – Fortbrouwerij Duits&Lauret & Roel Mulder

12 oktober 2019

In BrewPod #7 praten Fedor & Eelco met Marco Lauret van Fortbrouwerij Duits&Lauret uit Everdingen en Roel Mulder, auteur en bierhistoricus. Live opgenomen, met publiek, op 11 oktober 2020 in Fort Everdingen. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod – Van Moll Fest 2019 (25 augustus 2019)

1 september 2019

De talkshow van Bierradio.nl, Bier! magazine en Brouw! magazine. Dit is een special opgenomen in Eindhoven tijdens het Van Moll Fest op zondag 25 augustus 2019.

Aan het woord komen de volgende brouwers / brouwerijvertegenwoordigers: Erwin van Moll (Van Moll brouwerij en organisator festival), Wiebe Groeneveld (Rock City Brewing), Arjan van der Linden (Walhalla), David Santos (Brussels Beer Project), Glenn Castelein (Brouwerij Alvinne), Micheal Wiper (Wiper & True Brewery), Christian Dino (Hop Hooligans Roemenië), Simon Nielsen (Central Waters Brewing Co.), David Kerr (Wylam Brewing), Gijs van Wiechen (De Kromme Haring), Robert Muijzert (Nevel Artisan Ales) en Keith Pumilia (The Bruery California). (en aan het eind nog een keer Erwin van Moll!).

Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #6 – Brouwerij De Dochter van de Korenaar & Dennis Kort

16 juli 2019

In deze BrewPod #6 praten Fedor en Eelco met Ronald Mengerink van brouwerij de Dochter van de Korenaar en Dennis Kort, Nederlands Biersommelier, brouwer en horeca-ondernemer. Live opgenomen op 15 juli 2019 in Baarle Hertog (BE) net over de grens met Nederland. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #5 – Oedipus Brewing & Arend de Geus

18 juni 2019

In deze BrewPod #5 praten Fedor en Eelco met Sander Nederveen van Oedipus Brewing en Arend de Geus van NH Media, live opgenomen op 17 juni 2019 bij Oedipus Brewing in Amsterdam-Noord. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio Brewpod – Nederlands Bierproeffestival Deel 3 (18 mei 2019)

18 mei 2019

Dit is een special in 3 delen vanuit de Grote Kerk in Den Haag opgenomen tijdens het Nederlands Bierproeffestival, de start van de Week van het Nederlandse Bier. Gepresenteerd door Fedor Vogel en de techniek door Eelco Wijninga.

Aan het woord komen Jitze Vellinga (Wispe Bier), Robert Muijzert (Nevel Artisan Ales), Rick Kempen (My Life With Beer), Ferry Wijnhoven (BeerGeeks), Gerard van den Broek (Hertog Jan), Jet van de Griendt (Stadsbrouwerij Thoms en Brouwerij St. Joris), Jos Eberson (Hommeles), Rob Zwaan (Happy Face Beers) en Erik Nicolaas (Animal Army).

Kjk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio Brewpod – Nederlands Bierproeffestival Deel 2 (17 mei 2019)

17 mei 2019

Dit is een special in 3 delen vanuit de Grote Kerk in Den Haag opgenomen tijdens het Nederlands Bierproeffestival, de start van de Week van het Nederlandse Bier. Gepresenteerd door Fedor Vogel en de techniek door Eelco Wijninga.

Aan het woord komen Marco Lauret (Duits & Lauret), Cees-Jan Adema (Nederlandse Brouwers), Marc Janssen (Grolsch), Marc Scholten (Beerwulf), Henri Reuchlin (Bierburo/Stibon), Niels Beekhuizen (Crooked Spider), Bert Couperus (Wentersch), Patrick Breugem (Brouwerij Breugem), Marco Philipsen (Mitra) en Rocco Chin (Stanislaus Brewskovitch).

Kjk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio Brewpod – Nederlands Bierproeffestival Deel 1 (16 mei 2019)

16 mei 2019

Dit is een special in 3 delen vanuit de Grote Kerk in Den Haag opgenomen tijdens het Nederlands Bierproeffestival, de start van de Week van het Nederlandse Bier. Gepresenteerd door Fedor Vogel en de techniek door Eelco Wijninga.

Aan het woord komen Erwin van Moll (Van Moll), Thijs Thijssen (La Trappe/De Koningshoeven), Jan-Paul Rutten (Gulpener bierbrouwerij), Menno Olivier (Brouwerij De Molen), Michel Bormans (Brand), Gerard en Harry Arts (Budelse Brouwerij), Joeri Blaauboer (Brouwerij Maallust), Uwe Kalms (Uthoka Brouwstudio), Bert Kalkhoven (De Gulzige Gans/Maallust), Michel Ordeman en Lydian Zoetman (Jopen), Arjan ten Hoonte (De Arn/ZHB), John van de Berg en Michelle Meens (Alfa brouwerij).

Kjk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #4 – vandeStreek Bier & Remi den Doop

10 mei 2019

In deze BrewPod #4 praten Fedor en Eelco met Sander en Ronald van de Streek van vandeStreek Bier in Utrecht en blogger/vlogger Remi den Doop oftewel BeerGeekHolland. Live opgenomen op 10 mei 2019 in Utrecht. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #3 – Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

16 april 2019

In deze BrewPod #3 praten Fedor en Eelco met Dyann van Alderen, voorzitter van de Stichting Week van het Nederlandse Bier, en Ad Kusters van Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, live opgenomen op 10 april 2019 in de Chaam. Kjk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #2 – Kompaan Bier & Gerard Molenaar

7 maart 2019

In deze BrewPod #2 praten Fedor en Eelco met Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch van Kompaan Bier en Gerard Molenaar van Hopsters.Blog. Live opgenomen op 7 maart 2019 in de Kompaan Bier Bar. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering

Bierradio BrewPod #1 – Brouwerij Noordt & Tina Rodgers

15 februari 2019

In deze BrewPod #1 praten Fedor en Eelco met Peter Rouwen van Brouwerij Noordt en Tina Rogers van 010 Beerblog. Live opgenomen op 14 februari 2019 in Brouwerij Noordt in Rotterdam. Kijk ook op bierradio.nl.

Deel deze aflevering
Luister live